zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2006-10-07 13:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: relaxēc
Mūzika:France Gall "J'ai Retrouve Mon Chien"
Entry tags:notas de londres

adaptācija
tikai otrā nedēļa Londonā, un es jau pamazām sāku pierast pie agrāk jocīgām šķitušām britu tradīcijām, tai skaitā 2 krānu problēmas. lietas būtība tāda, ka vēl aizvien gan dzīvokļos, gan arī daudzās sabiedriskās vietās ir 2 atsevišķi krāni - aukstā ūdens un karstā ūdens, pa vienu tek ledaini auksts, pa otru - verdoši karsts ūdens. praktiski tas strādā tā, ka izlietne tiek aizbāzta ar korķi un tad to var pietecināt pēc savas gaumes un plunčāties. analoģiski ar dušu un vannu - duša tiek iegūta vannas krāniem uzspraužot apšaubāmu plastmasas / gumijas jaucējšļūteni un mēģinot izvilināt vēlamās temperatūras ūdens strūklu, praksē jaucēkšļauka mēdz nošļukt no viena krāna un tad ir iespēja saņemt uz galvas, atkarībā no veiksmes, ledaini auksto vai verdoši karsto ūdeni. nu jūs jau sapratāt - tas viss ir daudz vairāk piemērots vannai nekā dušai.

kā tad izpaužas adaptācija? - šorīt, lai izbaudītu sestdienas rītu, nolēmu iet nevis stresainajā rīta dušā, bet gan lieliski relaksējošā vannā ar baltām putām un iknedēļas TimeOut lasīšanu. un ziniet - jūtos lieliski relaksējies un sasilis jau no paša rīta, kā arī apguvis Londonas kultūras jaunumus, kas jāizbauda šai nedēļas nogalē. ja neskaita atrakciju ar piedalīšanos vēlēšanās, kura TimeOut aprakstīta, protams, nav.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]putnupr
2006-10-07 16:28 (saite)
es pie kraaniem aatri vien pieradu, un nau jau taa, ka taadi kraani ir gluzhi visur, veel smiekliigs bij 3 dakshu kontakts, kur bij blakus mazais sleedziitis

(Atbildēt uz šo)


[info]biezpientaure
2006-10-08 16:51 (saite)
paga paga - bet kā ar tomātos sautētām pupām brokastīs ?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]arc
2006-10-10 00:28 (saite)
nu es jau nedzīvoju nekādā viesnīcā - ko gribu brokastīs, to arī ēdu. un sautēt pupas ar tomātiem mājās - garlaicīga un ar gala rezultātu visnotaļ neiepriecinoša nodarbošanās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2006-10-10 09:14 (saite)
angļu brokastis ir tikai tourist attraction un rezidenti paši sevi ar tām nenomoka ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

little differences
[info]vedjmah
2006-10-13 00:20 (saite)
Hmm, krāni ir problēma. Es nevaru pie tā pierast, kad esmu tur, nu nevaru! Mana mamma vispābā 8 gadus nebija ar mieru precēt britu džentlmeni un pārvākties uz Karalisti - tikai dēļ fakta, ka nevar izturēt krānus :)
Beigās jau pielauzām.
Vēl jaukas ir durvis vecajos vilcienos - neesi trāpījis - pie izkāpšanas - kad jāatver logs, jāizbāž roka ārā, no ārpuses jātspiež klinķis un jāaizver logs, tad jāizkāpj.
To krānu padarīšanu es tomēr nevaru saprast. Mājās vēl tā, bet publiskās tualetēs, aizdambējot izlietni un mazgājot tajā rokas, uz sieniņām saglabājas nosēdumi, ne? Un tad taču viss paliek netīrs, un ja indivīds neizskalo aiz sevis..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: little differences
[info]arc
2006-10-13 14:16 (saite)
esmu ietrenējies jaukt ūdeni plaukstās, nevis aizdambējot izlietni - no sākuma pusi plaukstu piesmeļ ar auksto ūdeni, pēc tam - ar karsto un viss ir kārtībā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?