Prof. Biezpientaure ([info]biezpientaure) rakstīja,
es nezi, pārslas man šķiet labas tikai kā ātrais variants.
kaut arī parastie griķi ir jāvāra dažas minūtes un tad ar ūdens atlikumu jāatstāj katlā zem virtuves cimda un dvieļa - 10-15min. laikā izsūt un piebriest ka prieks. Un placinātā pārsla nestāv blakus veselam, nepārvārītam graudam - bet nu tas ir kā kuram, citiem patīk.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?