zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2006-09-23 03:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: priekains
Entry tags:notas de londres

otrā diena...
...pagāja manāmi mierīgāk, vismaz bez beša, vai arī sāku jau pierast. viss rīts pagāja zvanoties potenciālajiem landlordiem, kas lielākajā daļā gadījumu izrādījās aģenti ar savu jau ierasto džentlmeņa komplektu - 6 mēnešu UK bankas konta izraksts, references no iepriekšējās dzīvesvietas (der, protams, tikai UK), izziņa no darba vietas (nu arī ne jau no Latvijas, protams). To visu var laipni aizstāt ar 3 mēnešu depozītu. protams, tikai gadījumā, ja pa telefonu izklausies uzticams.

un tad notika neticamais - sazvanījām landlady - Mrs. Jeanie, kura izrādīja izpratni par jauniebraucējiem no Latvijas, vēlāk izrādījās, ka viņa pirms 4 mēnešiem ar vīru ir bijusi Rīgā un viņai tur ļoti paticis. vēl viņa zināja, ka eksistē Latvian Latvians un Latvian Russians, kā arī, ka viņai jau viens latviešu īrnieks esot. un ka pietiks ar atfaksētu Latvijas darba vietas izziņu un Hanzabankas konta izdruku. ja tas viss izrādīsies taisnība, tad jau rīt varēsim ievākties burvīgā 2-bedroom flat ar savu "raksturu" un "auru" uz Ladbroke Grove par nieka GBP 200 nedēļā (2 cilvēkiem). un ka slavenais council tax cenā jau esot iekļauts. Ilze (pie kuras patlaban esam apmetušies) sajūsmā spiedza un teica, ka mēs laikam esam piedzimuši laimes krekliņā. un dzīvosim mēs tikai 50m attālumā no viņas, tā ka ikvakara ciemošanās vai alošanās tuvējā real British Pub garantēta.

TURIET ĪKŠĶUS!

P.S. alus iekš real British Pub ar nosaukumu John Smith garšo atbilstoši nosaukumam - pilnīgi neizteiksmīgi.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vedjmah
2006-09-23 19:47 (saite)
klau, a ja jums tas ir darba vajadzībām - tā dzīve Albionā - kālabad pašiem jāīrē mitekļī? drausmīgi nežēlīgi kautkā.
200 paundu nedēļā tiešām ir draudzīgi, manuprāt. Ja tas ir par Londonu un cik necik centram tuvu, ne drūmā suburbijā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]arc
2006-09-24 10:46 (saite)
pirmais jautājums ir tik fundamentāls, ka nopelnīja atsevišķu pukstu Cibā.

par 200 paundiem - tas ir vairāk nekā draudzīgi, jo vieta ir Ladbroke Grove, Nothern Notting Hill, 2.transporta zona, 5 minūtes no Portobello tirdziņa, 5 minūtes no metro un 30 sekundes no autobusa pieturas. bez tam mums ir pati lieliskākā landlady Londonā, kura nesen bijusi Rīgā un daļēji tam var arī pateikties, ka viņa mums vispār šo dzīvokli izīrēja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Laime!
[info]vedjmah
2006-09-25 19:05 (saite)
Nu, ko, sirsnīgi, kā saka, sveicu.
Vēl novēroju (sev par pārsteigumu), ka pēdējā pusgada laikā iezīmējas izteikta tendence - šobrīd ne-.lv atrodas neticams daudzums manu draugu/paziņu, ieskaitot mani pašu. Un ne jau uz Īriju visi aizbraukuši. Vienk. spilgtāku emociju/mēroga/pieķeršanās dēļ. Vot tak ta.
Dzimtās zemes IKP saņem triecienu pēc trieciena :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Laime!
[info]arc
2006-09-25 22:12 (saite)
mhmmm... Dzimtenes IKP es turpināšu palielināt, piedevām vēl veicināšu eksportu ;-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?