zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2010-01-29 12:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: saniknots
Entry tags:buenos aires

kādēļ TimeOut tomēr nav mans mīļākais ceļvedis #tw
tā jau tas ceļvedis par pilsētām ir patiesi labs, bet tad tu viņu Buenosairesai veltītajā lapā atrodi šādas frāzes: Buenos Aires, despite the occasional European pretence, is undoubtedly a Latin city, as anyone who takes time to explore neighbourhoods, such as Once and Retiro, will discover. Like every other city in Latin America, it still has major problems with inequalities of wealth.

uzrakstījuši foršu kopsavilkumu par pilsētu un pašās beigās nav nocietušies un iemaukuši savu vājprātīgo britu snobismu. pirmkārt, būtu izgājuši Londonā uz ielas un apskatījušies paši uz saviem bomžiem (ok, piekrītu, šeit viņu ir vairāk, bet nu valsts trūcīgāka un klimats siltāks). otrkārt, piesaukt Once un Retiro?! - es Londonā esmu bijis rajonos, kas atgādina Austrumeiropas geto, pat dzīvojis vienā tādā - Nīsdenā, kur no pieciem high-street krogiem tikai vienā bārmene saprot citu valodu kā poļu + uz ielas tev vismaz 2-3 reizes nedēļā piesienas pārnarkojušies vai sadzērušies melnie monētas prasīt. un Nīsdena pavisam noteikti nav sliktākais Londonas rajons, blakus esošā Hārlsdena ir vēl "jautrāka".

Jūs Rīgā saviem ārzemju draugiem iesakāt apmeklēt Maskačku ap 2 naktī? un pēc tā spriest, vai Rīga ir Eiropas pilsēta (un kas tas f*k par jēdzienu vispār - "Eiropas pilsēta")



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzha
2010-01-29 17:28 (saite)
Da Riigaa aarzemju draugiem vairs vispaar nav ko ieteikt. Vecriiga trakaaka par Maskachku... :( Taada Eiropa... Amsterdama, vai soho. kad Tu aizbrauci?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]arc
2010-01-29 17:36 (saite)
vispār precīzi 01.11.2008 + 2 mēnešus pagājšgad biju Rīgā (neatceros, vai gan iegāju kaut reizi Vecrīgā). bet Vecrīga mani kretinē jau kādus gadus 4-5, kopš tur savilkās bezjēgā tie visi ārzemnieki, uzgrūda cenas uz augšu un savilināja visu to prostitūtismu.

bet Rīgā, imho, jau ir ko ieteikt, jo sevišķi ārpus Vecrīgas - man tīri labi patīk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzha
2010-01-29 17:47 (saite)
:) aarpus Riigas ir veel labaak... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kihelkonna
2010-01-29 17:41 (saite)
nu jā, tas jau ir no sērijas aiziet uz sieviešu tualeti un tad celt vaimanu, ka uz pasaules ir tikai un vienīgi sievietes :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]arc
2010-01-29 17:42 (saite)
vot imenno

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?