Aranel ([info]aranel) rakstīja,
@ 2012-01-11 18:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:worried
Mūzika:Bjork Army of Me (feat. Skunk Anansie)

Pūlos saorganizēt nelielu dzimšanas dienas pasākumu. Gadus četrus, piecus savu dzimšanas dienu tā īsti neesmu svinējusi. Ja pareizi atceros, iepriekšējā reize bija FE laikā. Toreiz pie manis ieradās pāris draudzenes, mēs apēdām kūku, nedaudz papļāpājām un viss. Pēdējos trīs gadus dzimšanas dienu svinēju Dānijā, ar mīļotā ģimeni. Un 25. gadu jubileju vispār divatā ar mīļoto; devāmies nelielā pub crawl, vien divi mēs.

Pašlaik ir uzaicinātas pāris draudzenes ar vīriem, mīļotā māsa un brālis. Apsveru vēl pāris dāņus, bet man dikti bail aicināt tik dažādus cilvēkus, ja nu viņi īsti nesapratīsies, nespēs atrast kaut ko kopīgu, par ko parunāt. Tā bija Jaunā gada svinībās, kuras daži no ciemiņiem pavadīja, skatoties televizoru, nevis pūloties uzsākt sarunu ar kādu no viņiem nepazīstamajiem viesiem.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]illumine
2012-01-11 21:14 (saite)
Tā dažreiz ir, vienīgi kopīgas spēles mēdz palīdzēt, bet citiem arī tās nepatīk :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aranel
2012-01-11 21:33 (saite)
Man te būs visai raiba kompānija - gan dāņi, kas principā nāks ar domu iedzert/piedzerties, jo savādāk izklaidēties viņi neprot, gan pāris, kas vispār nelieto alkoholu, gan pāris meitenes, kas ne dāniski, ne angliski neko īsti nevar pateikt, gan iespējas arī draudzene ar gandrīz gadu vecu dēliņu (ceru gan, ka atstās auklītei) o_O

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]illumine
2012-01-12 08:00 (saite)
Bet tad nav labāk tomēr atsevišķi tos cilvēkus? Jo man ir bijis tā, ka es esmu uzaicināta šādā raibā kompānijā, vēl trakāk, kad namamāte kontaktē tikai ar vienu viesu daļu, kamēr pārējie garlaikojas...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aranel
2012-01-12 11:51 (saite)
Eh... Jau par vēlu. Žonglēšu kaut kā nebūt. Draugs solījās piepalīdzēt izklaidēt viesus, un beigu beigās mēs neuzaicinājām divus dāņus, kurus sākumā domāju aicināt. Tā kā iespējams nebūs tik traki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?