Aranel ([info]aranel) rakstīja,
@ 2011-10-17 14:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pavisam savādāka Stokholma. Citas vietas, citi cilvēki, cits noskaņojums. Pēkšņi sajutos kā kādā seriāla, staigājot apkārt ar bariņu meiteņu, kas mani uzņēmušas kā savējo. It kā mēs jau ilgu laiku būtu pazīstamas.

Izsmējāmies par niekiem piektdienas vakarā, iedzērām (un dažas arī piedzērās) un nākamajā dienā par spīti šausmīgām paģirām devāmies uz Naturhistoriska riksmuseet Stokholmā. Nekad iepriekš nebiju domājusi, ka dabas muzejā var būt tika jautri. Ar interesi aplūkojām dinozauru un vaļu skeletus, skatījāmies filmiņas par pingvīniem, spēlējām interaktīvās spēlītes zālē par cilvēka ķermeni un sajūsminājāmies gandrīz par katru eksponātu par Zviedrijas dabu. Milzīgi aļņi, lūša izbāzenis lēcienā, ķerot rubeni, brūnais lācis migā ar lācēnu, "peldošs" bebrs un daudzi, daudzi citi. Fantastisks muzejs! Pirms došanās atpakaļ uz viesnīcu klīdām pa gājēju ielām vecpilsētā un ēdām vakariņas nelielā restorāniņā, kurā viesmīlis mūs sauca par "ladies" un laipni apjautājās, vai nekas netrūkst un vai labi garšo.

Otrā dienā cepām pankūkas vienā no numuriņiem un pļāpājām par seriāliem un realitātes šoviem. Visbeidzot ar māsu devos iepirkties un tad jau bija jāskrien uz autobusu, lai nenokavētu lidmašīnu uz Kopenhāgenu. Cik ātri laiks paskrien, kad ir jautri!

Atklāju interesantu spāņu zīmolu, Desigual. Tagad ļoti kāroju vienu no viņu somiņām, bet diemžēl pašlaik 80 eiro ir nedaudz sālīti. Kādreiz, kādreiz...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hiiri
2011-10-17 22:00 (saite)
jaaaaa!!! arii uz dk naak Desigual!!!:) vini spaaniijaa uz katra stuura, baigais kichs, bet nu daargs gan

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aranel
2011-10-17 22:58 (saite)
Jau iečekoju. Pašiem savs veikals viņiem vēl nav, bet kaut kādos veikalos šo to pārdodot. Kādam niekam būs reiz jāiekrāj un tad jāvelk/jāizmanto reti, reti, lai nenovalkājas pārāk ātri :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?