Aranel ([info]aranel) rakstīja,
@ 2007-04-05 17:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:excited
Mūzika:Gwen Stefani - Rich Girl

Uz galda un zem tā
Beidzot redzu savu galdu, kas trīs mēnešus bija atradies zem papīru kalna. Mazas pelītes bildīte, ForumCinemas biļete no War of the Worlds un viss cits. Papīri, aka finanšu "grāmatas", tagad kārtīgi sapakotas kastē, un viss cits sašķirots četros maisos (ja nu noder!). Vēl ir melna mape ar lapām otrreizējai izmantošanai. Viss smuks un kārtīgs!

Uz grīdas lapu jūra! Saņurcītas A4, mazi bukletiņi, rūtiņu lapas. Tās visas atdevu rijīgajai ugunij dārza kamīnā. Viena pēc otras tur ielidoja lapas ar HRM slaidiem, MA pierakstiem, IF uzdevumiem, kaut ko no N&M.. Pa gaisu lidoja pelni, dūmi pinās matos. Bet man prieks, ka beidzot no tā visu tiku vaļā.. Vēlētos arī kaut ko no FE sadedzināt.. Un ja nu noderēs??


Drēbes gan tagad pēc dūmiem ož!


Tagad uz Baložiem!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]verners
2007-04-05 19:21 (saite)
Man arī darbagalds saspringtā un noslogotā laikā vienmēr ir grāmatu un baltu lapu pilns. Uz daudzām piezīmes steidzīgi veiktas, daudas pilnīgi baltas.
Izskatās nekārtīgi, bet tomēr ja nevien neceņšas kaut ko "Sakārtot" tad visu varu atrast un orientējos lieliski, lai gan tās apkrauts galds nemaz nav īpaši izskatīgs un praktisks.

Atceros, ka pēč vidusskolas dedzināju matemātikas, algebras pierakstus un darbus. Nu kādi man tur pieraksti, drīzāk skices no tā mirkļa noskaņojuma, bet tomēr princips un prieks sadedzināt kamīnā tās lapas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aranel
2007-04-06 10:43 (saite)
O jā! Savā nekārtībā es arī ātri atrodu nepieciešamo, bet ja kāds sakārto..tad nu neko nevar atrast!! Tomēr piekrītu, ka tā nekārtība rodas piespeidu kārtā - aizņemtības dēļ nevar uzreiz visam atrast īsto vietu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?