Aranel ([info]aranel) rakstīja,
@ 2009-08-28 23:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:calm
Mūzika:Yiruma - River Flows In You

Horsens viduslaiku festivāls

Nogurusi un pārsalusi pēc piecu stundu klaiņošanas pa Horsens ielām, kas nobērtas ar koku mizām un salmiem. Ik katram stabam, zīmei, telefonbūdiņai uzvilkti kartupeļmaisa audumam līdzīgi "apmetņi" vai pienagloti dēļi, tos noslēpjot. Mazie kioski, kuros pārdod hotdogus un picas, pārvērsti par viduslaiku teltīm. Visapkārt troksnis, cilvēku bari, gan mūsdienu drēbēs tērpti, gan saposušies "a la viduslaiki" stilā. Vilšanās un sajūsma vienlaicīgi. Pārāk tālu skatuves viena no otras, ja vēlies tikt uz vienu priekšnesumu, nokavē citus, kas arī interesanti. Pārāk daudz mazo bodīšu, kurās pārdod gandrīz vienu un to pašu - aitu ādas, ābolu pankūkas, viduslaiku stila drēbes, bruņinieku ietērpus.

Mēs izšķīrāmies par labu jātnieku turnīram un vakariņām. Tāpēc palaidām garām gan uguns šovu, gan bruņinieku divkauju. Vakariņās dabūjām jēra ribiņas ar kāpostu salātiem, kas viss tika pasniegts uz milzīgas kāpostlapas. Bez dakšām un salvetēm. Plastmasas šķīvīšus un glāzītes šajā festivālā nekur neatradīs. TO vietā ir kāpostlapas un māla krūzītes, par kurām gan jāsamaksā apmēram divi lati, bet tos var dabūt atpakaļ, atdodot pārdevējam tukšu krūzīti. Tāpēc vienīgie netīrumi uz ielām bija zirgāboli...

Tagad uz galda virtuvē stāv iegūtie suvenīri - divas māla krūzītes, medalus un ķiršu vīns. Bet nevienas rādāmas bildes nav. Sorry, [info]janchux... Pirms turnīra mēs paguvām tikai paēst, bet pēc bija jau pārāk tumšs labām bildēm. Bet ir video ;)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]flog
2009-08-29 10:58 (saite)
man arī patika. (:

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aranel
2009-08-29 11:04 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]janchux
2009-08-30 04:01 (saite)
buus jau labi... ;)

par eedienu pasniegshanu, zhetons riikotaajiem... ;)
laikam ieksh LV veel to nesagaidiit... :D :)

;)
/me pacienaa ar siltu teeju. ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?