Vairākas · dienas

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Šķobās mana sapņu pils kā vēl nekad agrāk. Sapulē viens vecbiedrs teica: man kā alkoholiķim viena doma var cirkulēt turp un atpakaļ dienām. Ja es nelikšu tās vietā jaunu un labāku vai arī nedošu praktisku risinājumu esošajai, viss beigsies pie pudeles.
Vēl jau droši vien arī tas, ka akūti trūkst seksa - aizvadīto trīs mēnešu laikā šie prieki man ir bijuši precīzi četras reizes un tāda izretinātība nav pieredzēta ļoti sen. Protams, varbūt šāds skaits konkrētajā laika amplitūdā ir normāls (mēs neesam seksa mašīnas utml.), bet vēl jau pie 50 gadniekiem sevi gluži negribas pieskaitīt. Note to self - jāapskatās aktuālie socioloģijas dati par kopulācijas vidējo regularitāti dažādās vecumgrupās.
Darbā mēdzu nozust speciāli iekārtotajā nomiedža kambarī, tas gan dod tik vajadzīgo ticību ne tikai rītdienai, bet arī gaidāmajam vakaram. Jāatceras vitamīni no rītiem (šī tēma ļoti palaista pašplūsmā) un vēl jau ir kaut kādi krikumi no pēdējās esperāla bundžiņas.
Ā, un tā skriešana no rītiem, tā arī.
Bet iekšējā boja zvārojas un zvandz: "Come, join the party of invisibles", kur visi staigā cigāriem mutes kaktiņos, valda 'ot kuķūr un rīts pienāk tad, kad tu viņam nosaki pienākt.
Tā, lūk, ir. Kad uzraksta, uzreiz paliek kaut kā pretīgi. Bet agrāk tieši tā arī dzīvoju.

Vēl sapulces gaitā mans biedrs teica, ka cilvēkam jau nekad neesot gana un neesot labi.
Tāpat arī Džims teica, ka viss notiekot periodiem un pēc šī nākšot vieglāks. Tā ir bijis. Lai tad nāk arī tagad, citādi sprauga kļūst šaura un līdz ar to gaisa (un gaismas) top mazāk.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On May 22nd, 2023, 11:04 pm, [info]simamura commented:
"Vairums valstu cieši neseko līdzi savu pilsoņu seksuālajai dzīvei, taču tās, kas mēģina (visas ir bagātas), ziņo par seksa kritumu un atlikšanu uz vēlāku laiku arī pie sevis. Vienā no pasaules autoritatīvākajiem pārskatiem, Lielbritānijas nacionālajā seksuālo uzskatu un dzīvesveida pētījumā, ziņots, ka 2001. gadā cilvēki vecumā starp 16 un 44 gadiem ar seksu nodarbojās vidēji vairāk nekā sešas reizes mēnesī. 2012. gadā rādītājs bija nokritis līdz mazāk nekā piecām reizēm. Ap to pašu laiku attiecībās iesaistītie austrālieši pārgājuši no 1,8 seksa reizēm nedēļā uz 1,4. Somijas Finsex pētījums atklājis kritumu dzimumaktu biežumā, ko pavada masturbēšanas rādītāju kāpums."
(c) The Atlantic, 2018. gada decembrī
* * *
[User Picture]
On May 22nd, 2023, 11:15 pm, [info]aborigens commented:
tas tev tā būs, ka gribēsies iedzert ik pa laikam (kā dirst) uz stundu. un pēc tam atkal būs miers. un tad vēlme uznāks arvien retāk un retāk...
* * *
[User Picture]
On May 23rd, 2023, 11:55 am, [info]barbala commented:
Lai nāk vieglāks un lai tiec šim pāri. Un tas ir normāli, jā.

Kad noskrienu, piemēram, astoņus ar pusi kilometrus un sāk jau apnikt un domas galvā īd "ai, metam mieru, zis iz booring, gribas ēst/dzert/čurāt, utt., es to spiedzošo rakstāmmašīnu paurī valdu ar "JOHAIDĪ, bet astoņi JAU noskrieti, ja atmetīšos, lai tiktu līdz dešukam, būs jāsāk no nulles."

Parasti man, mēreni nepacietīgai būtnei tas palīdz, ideja, ka nāksies atgriezties un sākt no jauna. tas taču būtu tā stulbi.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry