porcelāna lellīte ([info]neraate) rakstīja,
negribētos piekrist. skaidrs, ka vienmēr būs cilvēki, ko nevar izārstēt un kas uzķeras uz citzemju maksas klīniku skaistajiem solījumiem un vāc ziedojumus, bet ļoti bieži labi ārstējamus vēžus neārstē, kamēr nav pienākusi stadija x, un tad tikai drīkst rindā un tad attiecīgi darīt to, kas jādara, tādā secībā, kā jādara. vai ar jūsu naudu, lūdzu, par daudziem tūkstošiem uzreiz.
ja nu tiešām neticas, ir pēdējo 2 gadu laikā gan internetā atrodami pieredzes stāsti, gan izlasāmas grāmatas kur šis atklājas visā tā krāšņumā un skaudrumā. "Tango ar diviem misteriem V" piemēram. un tiem, kuriem valsts apmaksātā konkrētā terapija nestrādā, laipni lūgti mēģināt konsilijā izsist līdzekļus, bet konsilija viedokli ļoti bieži ietekmē tas, cik vispār konkrētajam mērķim nesen ir izbeigušies konkrētā gada budžeta līdzekļi nevis cik konkrētā terapija būtu ieteicama pacientam. tikai no nākamā gada valsts apmaksās krūšu rekonstrukciju pēc vēža, šobrīd apmaksāja dažām un arī ne visus summu, kas daudziem cilvēkiem ir šķērslis, ja negūst ienākumus un iespējams no savas kabatas jāsedz labi ja tikai daži tūkstoši par ķīmijterapiju.
ir kaut kādi apmaksāti zarnu vēža skrīningi, bet valsts apmaksātam proktologam vizīti ar ģimenes ārsta nosūtījumu ir jāgaida gads un ilgāk. un tos 40 eiro par maksas vizīti ne visi var samaksāt, nav arī tā, ka šāds speciālists būtu katrā kaut vai lielākā pilsētā, pat ja ir divas klīnikas, kas piedāvā izbraukuma vizītes.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?