antiprojekcija ([info]antiprojekcija) rakstīja,
@ 2021-04-21 11:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lēnā vakcinācija
Izlasīju Apiņa rakstu NRA, varbūt kāds gudrāks māk nokomentēt, vai šis atbilst realitātei? Galvenais raksta apgalvojums - pie mums par vienu vakcināciju valdība gatava tērēt 6-8 eiro, bet reālās izmaksas, lai to kvalitatīvi izdarītu, būtu tuvāk 20eur. Galvenokārt tieši dēļ šī viss arī velkoties.

Mani īpaši neizbrīnītu, ja tiešām šī arī būtu realitāte - tāds darba organizācijas "stils" Latvijai ir ļoti raksturīgs - iedod līdzekļus mazliet zem minimuma, bet pēc tam meklē vainīgos (ārsti izbrauc, jaunu skolotāju trūkst, etc, etc). Vienīgi, manuprāt, ņemot vērā pandēmijas ietekmi uz sabiedrību, un kopumā tērētos līdzekļus (uzņēmumu atbalstam, utt), šajā gadījumā nevaram runāt par naudas vai politiskās gribas trūkumu, bet tikai par noziedzīgu nolaidību. Tāpēc arī jautājums - vai tiešām tā var būt?

https://neatkariga.nra.lv/intervijas/345209-peteris-apinis-neviens-nav-nodarijis-vakcinacijai-tik-daudz-launuma-ka-karins-pavluts-un-juhnevica?utm_source=nra.lv&utm_medium=site&utm_campaign=nralvLinks&utm_content=redirect

Papildinājums: Man te gudrs cilvēks ārpus cibas skaidro, ka šobrīd mums šaurā vieta joprojām esot pašu vakcīnu pieejamība - tāpēc Apiņa piesauktās problēmas, laikam, vairāk varētu attiekties uz nākotni.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?