gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Tu labi zini, ka krimināllikuma panti pat kūdīšanu un naida kurināšanu ir antīki un netiek līdzi progresīvajām versijām, kur "naida noziegumi" jau vienkārši ir jebkuri izteicieni, kas nepatīk tavai valdībai. Piemēram UK poliči apmeklē to cilvēku mājas, kuri kritizē valdības plānus importēt vēl vairāk bērnu izvarotāju no pakistānas utml.

Trīskāršās iekavas ir tāds mazliet ironisks moments. No vienas puses žīdu ietekmei tiešām daudz kur ir liela nozīme un nebūt neesmu slēpis savu "antisemītismu" iepriekš. Tu šeit esi jauns un laikam neesi paspējis neko no manis lasīt. No otras puses ir ironija kāpēc šis iekavu mēms vispār izveidojies. Atceramies:
“To learn who rules over you simply look to those you cannot criticize.”
Iekavas tiek lietotas, jo cilvēki burtiski tiek izdzēsti no dzīves, ja atļaujas kauč pieminēt izredzētos, kur nu vēl negatīvā kontekstā. Iekavu lieta ir kā runa starp rindām padomju laikos, kad cilvēki saprata par ko nedrīkst runāt atklāti, tāpēc apmainījās smalkiem mājieniem un kodētiem tekstiem. Ir sanācis tā, ka žīdiem ir tik milzīga vara, ka viņu apspriešana daudzās valstīs sodāma ar likumu vai katrā ziņā padara tevi par pariah sabiedrības acīs. Cilvēki uzklūp cilvēkiem, kas ne tā paskatās uz viņu (((saimnieku))) līdz ar to nākas būt "gļēviem".
Btw, krieviem arī patīk lietot jēdzienu "rusofobija", bet tā kā viņiem nav nekāda varas Rietumos, visi viņus piedrāž un uzdrošinās būt rusofobiski pilnīgā pohujā. Ponder on that.

P.S. Tu it kā centies tēlot neitrālo/ziņkārīgo, bet tavs wokisms/sjwisms spīd cauri.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?