az ([info]az) rakstīja,
jā, tas ir iespaidīgs pētījums. ožas ilgstošs zudums (tā ir vienīgā sensorā maņa, kurā nervu sistēma ir brīvi pieejama ārpasaulei) jau sākotnēji radīja bažas par neirodeģenerāciju. turklāt nervu sistēma ir ļoti jutīga pret imūnsistēmas ilgstošu/hronisku aktivitāti.

es jau vairs pat nediskutēju ar cilvēkiem, kuri kaut ko pīkst par vakcīnu ietekmi, bet absolūti ignorē agrīnos datus, kas liecināja cik smagas sekas c19 rada, piemēram, t-šūnu līmenī (vēl ilgi pirms vakcīnu parādīšanās): T cell counts are reduced significantly in COVID-19 patients, and the surviving T cells appear functionally exhausted. Non-ICU patients with total T cells counts lower than 800/μL may still require urgent intervention, even in the immediate absence of more severe symptoms due to a high risk for further deterioration in condition (https://www.frontiersin.org/journals/immunology/articles/10.3389/fimmu.2020.00827/full)
ja šo cilvēku domāšana spēj aptvert tikai vakcīnu riskus, bet c19 viņiem liekas neproblemātisks, tad skaidrs, ka viņu pamatizpratne ir vienkāršotā un ikvienam saprotamā konspirāciju teoriju līmenī (ko arī spilgti demonstrē attiekmse - kādēļ man vispār kaut kas jālasa vai jāsaprot, ja es tāpat ZINU)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?