extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Jā, mācīties nekad nav par vēlu. Es sākšu ar nedaudz tuvāk mājām: https://www.delfi.lv/video/raidijumi/spried-ar-delfi/pandemija-joprojam-ir-jabut-gataviba-ekspertes-par-covid-19-aktualo-situaciju.d?id=55511866

Kovids nekur nav pazudis. Kāds varētu domāt, ka es jau paredzēju, ka ar kovidu mēs visi regulāri izslimosim, tādējādi stiprinot imunitāti, bet tā ir absolūta nepatiesība. Es patiesībā vienmēr esmu teicis, ka kovids tiks iznīdēts, bet diemžēl nepaklausīgo cilvēku dēļ tas nevarēja notikt. Tāpēc mums ir jāizdara ļoti rūpīgi secinājumi un ir jābūt gatavībā.

Nav tā, ka mēs vairs nevaram no tā baidīties. Mums ir ārkārtīgi jābaidās, jo tas atkal un atkal uzliesmos, apdraudot miljoniem iedzīvotāju jau tikai Latvijā vien. Ir jāvairo apzinātība par šiem draudiem. Iespējams, jādomā par skolu slēgšanu uz noteiktu laiku, kā tas tagad ir izdarīts Austrālijā, jābūt gataviem arī atjaunot maskas sabiedriskajā transportā, un pat 2 nedēļu ilgas mājsēdes. Joprojām uzskatu, ka aizsargbriļļu ieviešana vēl nav pilnībā nokavēta. Cerams, ka pēc jaunā Latvijas prezidenta ievēlēšanas koalīcija varēs vienoties par finansējama iedalīšanu šim ļoti nepieciešamajam pasākumam. Uz spēles ir likta visa tautas veselība.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?