extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Tev pilnīga taisnība. Esmu pieļāvis lielu kļūdu, uzskatot, ka kovidu nebūs iespējams iznīdēt un beigās ar to inficēsies visi. Tas būtu izdevies, ja vien mēs būtu ievērojuši īstu mājsēdi uz divām nedēļām, bez jebkādiem kontaktiem.

Vēl mēs nepietiekami stingri ievērojām 2 metru distanci un nemazgājām rokas, vēlāk arī nevalkājām maskas, kā tas būtu bijis pareizi jādara. Un pats sliktākais, ka priekšlikums par aizsargbriļļu lietošanu tika noraidīts.

Katrā ziņā vakcīnu mandātiem vajadzēja būt vēl stiprākiem, nevakcinētiem vispār nedrīkstēja atļaut iziet uz ielas, vai vēl labāk, vakcinēt viņus piespiedu kārtā, izņemot tos, kuriem ir medicīniskas kontrindikācijas.

Visiem pārējiem regulārus būsterus ik pēc 2-3 mēnešiem. Un jāveicina lielāka apzinātība un bailes no ilgā kovida. Tā tiešām ir ļoti nopietna slimība, kas var skart ikvienu, pat to, kurš ir izslimojis ar kovidu bez jebkādiem simptiem. Ilgais kovids ir īstā mūsdienu epidēmija.

Cik ļoti es biju kļūdījies, kad es visu iepriekš biju noliedzis. Tagad pēc tava ieteikuma es esmu sapratis, cik liela kļūda tā bija.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?