gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
"Par cyberbullying kā par fenomenu zinātnieki runā jau vairāk nekā desmit gadus."

"cyberbullying" ir viens no daudzajiem overliāniskajiem "buzzwords", kas tikuši kultūrmarkistu izgudroti, lai mainītu mūsu realitātes redzējumu. Lai pierādītu, ka 2+2=5. Nevar bullijot caur internetu. NEVAR! Tas vienkārši nav iespējams, jo bulijošanas koncepts paredz to, ka upuris nevar izvairīties no šī procesa. Internets šajā ziņā ir absolūta antitēze. Tā ir vide, kur tu ne vien vari izvairīties no visa sev netīkamā ar pāris pogas spiedieniem, bet tu vēl pietam vari uztaisīt sev ērtu safe space ligzdiņu, atbalsu kambari, kurā nekad nebūs jādzird "slikti viedokļi".
Vienīgais iemesls kāpēc cyberbullying termins tika ieviests bija lai spētu cilvēkos viest pārliecību, ka cenzūra ir nepieciuešama un tas nāks tikai mums visiem par labu. Tieši tādā pašā veidā darbojās sovoka propaganda. Tika cenzēti uzskati, kas tika nodēvēti par "fašistiskiem" vai "imperilālistiskiem" vai "kapitālistiskiem". Feiki bubuļvārdi.
"Cancel culture" sākās ar #metoo 2017. gadā. Palasi par Anita Sarkeesian vai gamergate, tas viss ir ilgi pirms "cancel culture".

""Cancel culture" sākās ar #metoo 2017. gadā. Palasi par Anita Sarkeesian vai gamergate, tas viss ir ilgi pirms "cancel culture"."

Kārtējais lol. Tu piemini AS it kā uz viņas izteikumu pamata balstās kaut kas objektīvs. AS ir agresīva KM (kultūrmakrisms īsības labad) aktīviste un viena no spīdošākajām woke kultūras pirmrindniecēm. Tu mums iesaki "izglītoties" no šādu agresīvi ideoloģiski biasētu aģentu puses? Vai nu tu esi traks vai es nezinu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?