nepiš ([info]antijahve) rakstīja,
@ 2013-09-05 22:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:protams, ka milo greene ar what the matter

Reizēm izbrīna, cik cilvēki paši sevi slikti pazīst.
Es laikam aizmirsu pastāstīt, ka man ļoti, ļoti patīk studēt. Ir tik daudz.. jādomā. Ja nebūtu šonakt jāraksta darbi, noteikti izplūstu garākos palagos par atšķirībām, studējot veselības aprūpi vai sociālās zinātnes.

Joprojām esmu pārbijusies par to, kas nāks, jo to lietu ir pārāk daudz. Un tagad volejbols sāksies regulāri. Hū. Ir tā, ka es nezinu, vai man palīdzēs laika plānošana. Tāpēc man galvā nav vietas liekām lietām. Bezmaksas vietu IR jādabū, pašpārvaldē IR jānobliež līdz galam, KRSam IR jāsagādā jaunajiem pirmkursniekiem lifechanging sajūtas, IR katru nedēļu jānodarbojas ar mūziku, IR jātiek iekšā nākamā gada LSA valdē (tātad aktīvi jādarbojas nacionālā līmeņa politikā, IR lēnām jātiek iekšā Iespējamajā misijā un visbeidzot IR taču atkal jāspēlē bumba!

NAV laika domāt, kā būtu ja būtu un cerēt. Man nav tam laika.
Tātad, varu secināt, ka lēmums ir pieņemts. Protams, tas, ka man nav laika ir tikai viens no iemesliem. Jūtas, kuras parādās man nav vajadzīgas. Un tāda attieksme un tādas attiecības man arī nav vajadzīgas. Es nespēju tādās neko sniegt otram cilvēkam un kur nu vēl ņemt.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?