nepiš ([info]antijahve) rakstīja,
@ 2012-11-16 11:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man ir slikti. Man ir reāli slikti. Es nespēju saprast, kā es nodzīvoju 21 gadu šai valstī un vispār neredzēju to, kā patiesībā notiek lietas.
KĀ var MINISTRIJAS mājaslapa publicēt klajus melus?! Kā var izdomāt to shēmu tam visam apakšā, lai tikai.. lai tikai.. es pat nezinu, kāds ir mērķis! Labāka izglītība? nesmīdiniet.

Robert, es vienmēr esmu bijusi par Tevi labās domās. Neskatoties uz radikālajiem draugiem LSA, neskatoties uz to, ka jau iepriekš esi melojis, solījis un nepildījis solīto. Es vienalga ticēju tam, ka Tu dari to, ko dari taisnības un attīstības vārdā. Es skaidroju to saviem draugiem, studentiem, censoņiem un tiem, kas ir pret Tevi.

Bet Tu esi pretīgs, ļauns melis. Tu esi ļauns cilvēks. Tavs PR kantoris noteikti nav LV izglītojies, kā nekā LV šādas izcili manipulatīvas iemaņas mūsu sapuvušajā izglītībā acīmredzot iegūt nevar.

Es ikdienā nodarbojos ar brīvprātīgo darbu. Lai Latvijai labāk, lai sabiedrībai labāk. Bet šie murgi, kas notiek, iedzen mani filosofiskās pārdomās.. Kāda jēga darīt labu, domāt labu, ja vienā jaukā brīdī var atnākt viens demagogs kretīns un sagraut visu, kam esi strādājis un darījis. Un vēl pārliecināt tautu par to, ka tas jādara.

Man ir slikti. un pēc 2 nedēļām vēlēšanas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?