ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
Te ir dažas piezīmes
1) nav skaidrs, kas tas tāds ``dabiskais likums``, nē es zinu ka daži folozofi šādu jēdzienu lieto bet joprojām nav eksakti skaidrs kas tas ir.
2) / kurā optimālajā variantā bērni dzīvo ar abiem saviem bioloģiskajiem vecākiem, kas tos mīl un par tiem rūpējas/ vienkāršāk: bērni dzīvo pie tādiem cilvēkiem kas tos mīl/ rūpējas.
3) jā piekrītu ka cilvēkiem [visticamāk jau skolā] jāiemāca ka taisīt bērnus ir atbildība, negribi/ nejūties droši/ pārliecināti - netaisi. [...un te detalizēti par kontracepciju]
4) /un fakts, ka kādā likumā manas ģimenes modelis būtu nodefinēts kā nepilns, tiešām īsti nespētu sašūpot manu pasauli // zināma diskriminācija sanāk, jo tā mēs daudz kvalitatīvākas mikrogrupas nostādam zem mazāk kvalitatīvām, piemēram : ģimene kas sastāv no geju pāra, 2 omammām lezbietēm un 3 bērniem noteikti ir labāka, pilnāka, funkcionālāka nekā ģimene kas sastāv no tēva, mātes, 3 bērniem ja tēvs vai māte vai abi ir agresīvi, cieš no atkarībām etc. Viss ir jāskata pēc iesaistīto cilvēku intelekta, emo-inteliģences, empātijas u.c. kvalitātēm, bet cik viņu tur ir, kādas ir viņu seks. orientācijas - nav būtiski.
5) īsti nesapratu par to izcelsmi: Nu teiksim es pēkšņi uzzinātu, ka es savai mātei neesmu piedzimis bet teiksim atrasts pamestā padomju armijas bāzē. Kas man mainītos? Nu labi es pačekotu vai man nav kādas superspējas tajā bāzē veikto eksperimentu dēļ, bet ja nopietni - nemainītos nekas, māte joprojām būtu māte, nekļūtu par kaut ko ``zemāku`` utt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?