tipa75 ([info]tipa75) rakstīja,
Saputo atseišķi olas dzeltenumus ar cukuru un baltumu ar sāli. Dzeltenumiem turpinot putot pamazām pielej eļļu (es leju tik, cik 2 tievās rievas pudelei- kkā iedomājos ka tas var;etu būt tikpat cik puspaciņa kausēta sviesta) un tad turpat klāt miltus, nu ja nav karpeļmiltu tad var cepampulveri 1/4 tējkarotes, ja tās nav, varbūt ir soda un citronskābe, tad tās pa šķipsniņai. Un tad tai gataajā mīklā iecilā saputotu baltumu. Lej formā, virsū āboļi. Un ja pa grezno, tad āboļus vēl ar krējum-cukura maisījumu pārlej. Un cep.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?