annuska ([info]annuska) rakstīja,
@ 2013-09-23 18:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Gribu cept ābolkūku, bet mājās bez miltiem vēl ir tikai 2 olas un ap 300 ml 25% krējuma. It kā nav nereāli, bet vai mīklu labāk taisīt rullējamu vai lejamu?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2013-09-23 18:49 (saite)
lejamu (un cukurs?)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]annuska
2013-09-23 18:52 (saite)
ir arī cukurs un āboli

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tipa75
2013-09-23 18:54 (saite)
nu un ja vēl eļļa ir, tad sanāks greznumgreznā kūka. Ā, vēl tējkarote kartupeļu miltu;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]annuska
2013-09-23 18:56 (saite)
un ko darīt ar eļļu? (kartupeļu miltu nav)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tipa75
2013-09-23 19:06 (saite)
Saputo atseišķi olas dzeltenumus ar cukuru un baltumu ar sāli. Dzeltenumiem turpinot putot pamazām pielej eļļu (es leju tik, cik 2 tievās rievas pudelei- kkā iedomājos ka tas var;etu būt tikpat cik puspaciņa kausēta sviesta) un tad turpat klāt miltus, nu ja nav karpeļmiltu tad var cepampulveri 1/4 tējkarotes, ja tās nav, varbūt ir soda un citronskābe, tad tās pa šķipsniņai. Un tad tai gataajā mīklā iecilā saputotu baltumu. Lej formā, virsū āboļi. Un ja pa grezno, tad āboļus vēl ar krējum-cukura maisījumu pārlej. Un cep.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]annuska
2013-09-23 19:11 (saite)
es jau sajaucu visu kopā:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tipa75
2013-09-23 19:34 (saite)
nu es parasti kuļu atsevišķi, ja ir maz olu, lai panāktu maksimālo pufīgumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?