tipa75 ([info]tipa75) rakstīja,
Ja no teikti esi nolēmusi pirkt zosi (ak, cik žēl, ka man nav šogad ko piedāvāt) tad labāk iesaku nevis centrāltirgu bet caur i-netu meklēt zemnieku saimniecību, kuri kauj uz pasūtījuma. Veselu zosi cept ir ilgais pasākums un izskatās jau smuki, bet - godīgi - gaļas tur maz. Tāpēc jau to zosi piškā pilnu ar visu ko. Lai nebūtu nejēgā trekni, labāk pirms cepšanas pagriezt taukus nost. Tam putnam zemādas tauku dikti daudz.

Mēs esam pārgājuši uz sutināšanu "pīlē", jo tā tomēr ir salīdzinoši ātrāk un sulīgāk. Par to jaunumu gan gribu oponēt (ne pēc pieredzes), vecas tantes saka, ka 2gadīgās esot ēdamākas par jaunajām. Vispār ir līdzīgi, kā ar pīli - viltīgi jāmāk kārtīgi izcepināt, lai tā labā garša būtu baudāma un kaifojama.
Ekonomiski un no paēšanas drošības viedokļa 2 vistas ir garantētāks svētku ēdiens. Bez tam latviešiem jau " Mārtiņos gaili kāvu". Tās zosis - tā, aiz ausīm pievilktas :D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?