annuska ([info]annuska) rakstīja,
@ 2009-12-07 13:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es tikko ieliku cepties pirmo Zsv. kēksu. Pirmo no vairākiem šajā reizē, un arī pirmo manā mūžā. Speciāli darīju to šodien, kad neviena nav mājās. Mīkla sanāca smuka, lai arī es nemāku iesijāt, un man arī nav sieta, bet es bēru miltus pa druskai un blenderēju. Ā, un par cukātiem arī līdz galam nesapratu, manā tirgū nebija, es iecukuroju apelsīnu miziņas, bet drošības labad neliku daudz.

Upd. Pirmo eksemplāru nenocietos un pārgriezu bez visas nedēļām ilgās ietīšanas brendijā. Man taču jāzina, kas tur iekšā! Un garšo dievīgi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]annuska
2009-12-07 21:40 (saite)
viņa ir stipri lielāka vai arī ļoti mazs karstums? citādi es nudien nesaprotu, kas tur tik ilgi var cepties:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2009-12-07 22:23 (saite)
Laikam lielāka gan: 6 olas un apmēram 1kg žāvaugļu visādu, sanāk kantainajā formā kāds 4 cm liels pīrāgs. Kazi, šogad atkal saņemšos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?