annuska ([info]annuska) rakstīja,
@ 2008-03-18 17:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai saldēta zivs pirms cepšanas ir jāatkausē vai jācep uzreiz?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]waf
2008-03-18 17:54 (saite)
atkausee:))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]murks
2008-03-18 18:22 (saite)
un tad būs kā te: http://klab.lv/users/daria/587825.html ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vilibaldis
2008-03-18 19:04 (saite)
labāk jau cep saldētu un pec tam pasautē, būs sulīgāk

(Atbildēt uz šo)


[info]krii
2008-03-19 09:53 (saite)
Es parasti cepu tāpat, bet tā sanāk tāda cepšana-sautēšana.

(Atbildēt uz šo)


[info]mazaa_zive
2008-03-19 14:15 (saite)
ja neatsaldē, saļep, saķep, sadalās mazgabalos(arī tā gadījies)
ja atsaldē, sacepas kraukšķīgaka un vienots veselums, tas tiesa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]krii
2008-03-19 15:51 (saite)
Lai nesadalītos, es daru tā - kad pienāk tuvu tas jukšanas brīdis (zivij uz pannas, ne man), noleju izveidojušos mērcīti traukā, kur pēc tam arī zivi ieplunkšķināšu un atstāju zivi uz sausas, varbūt tik drusku ar citronpipariem vai Santa Maria zivju garšvielu apkaisītas, pannas un krietni mazākā karstumā. Tad mēs iegūstam perfektu zivi perfektā mērcē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?