her_crow ([info]her_crow) rakstīja,
Nu nemet plinti krūmos, vēl jau būs Hobits ^^
Ja gribas tieši kaut ko šausmīgu, iesaku veco labo Silent Hill - tīri pieklājīga šausmene ar kaut cik sakarīgu sižetu and everything.

Man vispār liekas, ka Resident Evil ir huiņa jau no paša sākuma. Režisors ir Millas Jovovičas vīrs, so... nu mana teorija ir, ka viņam kaut kāds profesionālais kretīnisms neļauj uzņemt vienkāršu home porno kā visiem normāliem cilvēkiem, tapēc viņš to pārvērš par multimiljonu filmu. Es tikai nesaprotu kapēc kāds viņam vispār dod naudu, jo viņš galīgs plebejs, kas no kino taisīšanas nesaprot pilnīgi neko. Hvz, varbūt viņš par savas sievas sapelnīto naudu to visu taisa.

A Prometejs - well, man konkrēti besī, ka visi taisnības cīnītāji zinātnes vārdā tagad lej rūgtas asariņas. Laikam visi zinātnieciņi ir aizmirsuši kādi bija tie paši Svešie un Bleidrunners, ko viņi piesauc kā žanra klasiku - sūdi tie visi bija. Visiem patika tikai tapēc, ka tas bija kaut kas neparasts, un vispār cilvēki tolaik no kino negaidīja tās lietas, ko vēlas šodien - piemēram loģiku. Vispār Ridlija Skota labākā filma ir Thelma & Louise, tas viss scifi viņam ir kaut kāds side gig, un tikai sagadīšanās pēc viņš ir kļuvis par žanra ikonu. Karoče ja salīdzina ar Skota iepriekšējām scifi filmām, tad Prometejs ir kā ūdens malks tuksnesī - it is stunningly good!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?