andza_arrdh ([info]andza_arrdh) rakstīja,
@ 2006-10-06 09:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
South Park Wow sērija nav īpaši veiksmīga.

Vakar noskatījāmies ar Tiju, secinājām, ka, lai arī pozitīvi, ka vispār parādās beidzot sērijas, kuras veltītas tādām globālām parādībām kā datorstuff's, izpildījums nav īpaši interesants.

Pat, ja pieņemtu, ka es (lai arī praktiski nekad neesmu spēlējis WOW) neko nezinātu par šo spēli un man nebūtu nekāda apjausma par to, kāda tā ir patiesībā, tik un tā sērija nezaudētu savu neinteresantumu. Klasiskais motīvs - uztaisām kārtējo pasaules glābšanas epu, ir pārāk jau nomuļļāts un daudz labāk tā vietā, IMO, būtu darbojies kaut kas sarežģītāks, ņirdzīgāks ar sižeta pavērsieniem.

Bonusi par to, ka daļa multenes uzņemta uz Wow engine (kā machinime), tādā veidā (varbūt) komentējot par to, ka youtub'ā 50% no visiem video ir kaut kādi neinteresanti wow video. Bonusi gan par to, ka machinimes daļa nav īsta, bet gan animatoru modificēta (kas vislabāk parādās multenes beigās galvas sašķaidīšanas ainā).

Ak, jā, un droši vien šinī gadījumā drīzāk sērija nostrādā kā reklāma, nevis kā kritika. Eh.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]inx
2006-10-06 11:15 (saite)
kur to sēriju var atrast un vai tas ir tik vienkārši kā ierakstīt meklētājā "southpark+wow"?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]andza_arrdh
2006-10-06 15:03 (saite)
Iekš torrentreactor.net

Jau gatavs meklējums:
http://tr.searching.com/search.php?search=&_br=tr&words=south+park+1008&cid=

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jabberwock
2006-10-07 19:51 (saite)
"Ak, jā, un droši vien šinī gadījumā drīzāk sērija nostrādā kā reklāma, nevis kā kritika. Eh."

That is like so obvious. VISU seeriju mees varam redzeet blizzard logo dzjekiem pie krekliem, moments kur Cartman zvana uz support service un tur pacelj cute beibe ir vispaar... Tad veel protams fakts, ka Stans dad speelee WoW. Interesanti cik Blizzard sapikjoja SP veidotaajiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2006-10-07 20:28 (saite)
Jabij - tu nekā neesi sapratis. Moments, kurā sarunājas divi Blizzard pārstāvji un secina, ka nevienam no viņiem nav WoW konta, jo citēju - "viņiem ir dzīve", noteikti pierāda faktu, ka tie ir viņiem kaut ko sapiķojuši [ironija]. Tāpat arī visu četru čaru brīnumainās pārvērtības no normāliem vidusmēra puisīšiem par uz-tualeti-aiziet-nespējīgiem resnuļiem bez dzīves ārpus datora Blizzard mārketinga speciālisti noteikti uzskatīs par pārdošanas datous veicinošām. [joprojām ironija].


Kā reklāma tā darbojas drīzāk kaut kādā nākošajā dīvainajā apziņas līmenī, un noteikti ne manā apziņā.

Susuriņš.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Kamazs
(Anonīms)
2006-10-08 10:51 (saite)
Mhm, piekrītu Susuriņam praktiski visos punktos.

Vienīgi gribēju piebilst, ka sērija tik un tā ir WoW reklāma, tikai ne Jbw triviālo un banālo argumentu dēļ. Come on, SP uztaisīja sēriju par WoWu, tā ir reklāma neatkarīgi no tā, kāds ir sērijas saturs. Visi tak zina, ka SP nav nopietns, ka Benam Afflekam nav dibens sejas vietā un Bārbara Streizānde nav mechs, viņi visi draudzīgi pasmejas un šīs sērijas dēļ diez vai beigs/nesāks spēlēt WoWu. Toties par to būs dzirdējuši vēl no viena, ļoti spēcīga avota.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jabberwock
2006-10-07 20:40 (saite)
Come on. Kaut cik tachu WoWs bija jaanodirsh, tas ir SP. Pie tam tik pat labi taa vareetu buut pashironija, WoWisti tieshi taa arii joko savaa starpaa. Reklaama tik un taa spiezhas no visaam malaam aaraa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lestat
2006-10-10 15:42 (saite)
reklāma, huh?

vienkārši southpark kārtēju reizi runā par aktuālu tēmu- par cilvēkiem, kuri pāriet uz dzīvi MMORPG, darot diezgan bezjēdzīgas lietas, kā, piemēram, sitot miljoniem lāču, lai tikai iegūtu pieredzi, tajā pašā laikā kļūstot arvien pasīvāki un pasīvāki reālā dzīvē, zaudējot iespēju sakarīgi komunicēt, izmantojot savu ķermeni, ar žestiem un smaidiem, jo spēlē to kontrolē ar klaviatūras palīdzību.

esmu wow spēlējis tikai uz private serveriem, bet tāpat zinu, ka īstais wow ir quite addicting. pēc šīs sērijas man vēl mazāk gribas spēlēt oficiālo wow, jo tas ir vienkārši stulbi [vismaz fanātiskā līmenī, kurā agrāk vai vēlāk liela daļā iekļūst] un tā tas arī ir parādīts.
tici man, nav daudz cilvēku, kas nezin par wow un skatās southpark. un tie, kas zin par wow, tiem šī sērija nav nekas cits kā vienkārši paņirgāšanās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?