ance ([info]ance) rakstīja,
@ 2004-12-09 16:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Death In June - Heaven Street (Mk II)

Pavasaris ziemā

Man esot jaizvairās no fiziskas slodzes un stresa- tāds bija ārsta telefoniskais slēdziens. Bet uz pārbaudēm būšot vēl jaaiziet. Domāju, ka man ir tikai, kārtējo reizi, sačakarēts kuņģis ar sūdīgu pārtiku un neregulārām ēdienreizēm, bet nē. Vaina varētu būt meklējama asinsspiedienā vai arī sirdī(?). Hmm... 'Ārstējos' ar lielu daudzumu kafijas un cenšos pārtikt no auzu pārslu putras+zaptes(vai kādu tas interesē?).  Šo nakti veltīšu fizikai, lai gan man vajadzētu atpūsties un labi izgulēties, bet ko gan ārsti saprot?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]wensdy
2004-12-09 17:20 (saite)
Nez`, nav jau gggada kontr. Rīt jāšļūc pie ārsta. Atkal. Jau apriebies. Vakar biju uz baseinu, secināju, ka celis ir pārāk, khm (dilonis mitrā laikā saasinās), sapists, lai es varētu kaut ko darīt. Sarkangalvīte.... jjeeeeeiiij!!! .)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ance
2004-12-09 18:37 (saite)
Hei kuul! SKA! [starp citu, shodien vienu biedru redzeeju]. Vispaar iespeejams sarkanaa galva nebuus, bet kaut kas cits. Es, protams, ciitiigi domaaju un luudzu par sarkano galvu, citaadaak hana buus... Ceru tevi riit sastapt mezhoniigajos gaitenjos, kaut vai uz briidi .)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?