ananke ([info]ananke) rakstīja,
@ 2011-03-01 17:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mācos. cik nu pati varu, bet mācos. dažus vārdiņus jau saprotu, izlasīt arī mazliet jau kaut ko varu.
šodien jāved Filips pie zobārsta.
atkodu kafijas automātu. gandrīz mūžību tādu nebiju lietojusi, tagad man nekā cita silta savā galā nav tā ka nācās vien pieķerties tam brīnumam. Bet viss kārtībā, tas neprasīja ne 5as minūtes, kad jau visu biju sapratusi. jauki, jaukiņi.
tagad man būs sava kafija no sava rīta. un dažreiz viņu kafija no viņu rīta. viņu kafija ir tāda jauka - tāds kafijas un piena kokteilis ar gardām jo gardām putiņām pa virsu. es kafiju varētu dzert kaut vai tikai to putiņu dēļ.
šodien laikam beidzot jāapēd zemenes. sāk bojāties.
ārā arvien ir pilsētas apskatei nelabvēlīgs laiks, sola pat sniegu. bet būs jāsaņemas.. rīt varbūt kādā brīdī aiziešu tālāk par pastu [jā, šodien atkal bijām pastā, šķiet, ka tas būs visai bieži aplūkojams objekts. labi, ka šodien vairs nesmirdēja.]
mandarīnkoki ar mandarīniem un sniegu, diez kā tas izskatīsies?
es laikam tiešām esmu sniega karaliene, tas man vienkārši seko. Kad braucām uz Lionu pagājušajā gadā, tad arī mums atsekoja tas aukstais dranķītis. Un re, nepaiet ne gads, kad atkal jau viņš man seko - sak' no ziemas neaizbēgsi! nu kāpēc gan, kāpēc???!!!
sauli, sauli, sauli, sauli, sauli - dodiet man sauli, sauli, sauli, sauli!! Kamēr māsa pa Latviju pastaigājas bez cimdiem, es te savējos stiepju arvien augstāk, lai vējš nepūš aiz piedurknēm. tas vējš ielien visur, ka es jums saku. sevišķi, kad jākāpj pret kalnu.
pagaidām ilgas pēc mājām mani vēl nav noķērušas, bet es jūtu, ka klīst kaut kur ap šo māju, gan jau ka drīz arī atradīs manu dzīvokli un tad tik sāksies. ilgas pēc Kaspara gan jau mazliet sēž uz pleca, bet es viņām aizlīmēju muti un neļauju man runāt ausī. tāda, lūk, es esmu stipra! :)

No Filipa ātri var samācīties dažus vārdiņus. Kaķītis, sunītis un citas jaukas lietiņas.

Es gribu saņemt daudz vēstuļu. es gribu lasīt daudz vēstuļu. es gribu, lai pie mana dzīvokļa guļ daudz vēstuļu. es gribu atbildēt uz vēstulēm. es gribu, gribu, gribu!!!

Gribulis.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?