amber ([info]amber) rakstīja,
@ 2008-04-05 14:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar naktī pa trako miglu aizbraucām ar draudzeni uz Mangaļsalas molu. tāda sirreāla sajūta - redzēt nevar pilnīgi neko, apkārt viss balts. tā vien šķiet, ka var pastiept roku un noķert miglu saujā. apkārt mežš, tad purvs, tad ūdens no visām pusēm, tu tikai dzirdi kas tev apkārt notiek, bet neko neredzi. ej tikai uz tausti. centies taisni noturēties uz mola, nepaklupt aiz akmeņem, kurus neredzi :D un neiekrist kādā bedrē. un tad vienā brīdī priekšā skaļš šņāciens.. labi, mani bija brīdinājuši, ka pagājušajā nedēļā uz mola redzēti mazie ronīši, bet tas nemazināja pārsteiguma sajūtu. un tu tikai viņu dzirdi, bet nevari ieraudzīt miglā kur tad viņš īsti ir. un māte arī noteikti turpat kaut kur netālu ūdenī :) tādi tie piedzīvojumi piektdienas vakarā :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nezveers
2008-04-05 14:35 (saite)
izklausās jauki, mēs gan ar draugiem izvēlējāmies citu pieeju 5dienai. Dzert alkoholu un stāstīt muļķīgus jokus.
Bet ronīši būtu bijuši tieši laikā. Nezinu, kāpēc, bet bērnībā, esot zoodārzā, tie man likās mīļākie dzīvnieki no visiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]amber
2008-04-05 14:45 (saite)
nu mēs izdomājām pamainīt piektdienas scenāriju :D:D un dabūjām asākas izjūtas. zin kā, ja fantāzija strādā, tad oioioi viskaut ko var sadomāties un pats sevi uzvilkt :D:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]untouchables
2008-04-13 07:21 (saite)
Ļoti pat skaisti, es teiktu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?