amber ([info]amber) rakstīja,
@ 2005-10-12 23:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
3dienas vakara pārdomas
pirms pusgada man ļoti aktuāla tēma bija draugi, nu nevarēju es nevienu saukt par īstu draugu. tiešām tā no sirds. nebija tāda. un savā ziņā biju pat vīlusies cilvēkos, jo man likās ka visi tādi ir. bet vajadzēja tikai pamainīt apkārtējo vidi un viss pavērsās pilnīgi savādāk. vienkārši laikam 12 gadus no vietas apgrozoties daudz maz tajā pašā sabiedrībā, jau sāku to uzskatīt par visu pasauli. un tagad iepazīstot jaunus cilvēkus, saprotu cik tomēr tas viss ir bijis nožēlojami. tās visas intrigas un peripetijas kuras tika vītas, staipītas no gada uz gadu. tikai tagad es pamazām sāku pilnvērtīgi baudīt dzīvi! es esmu tikusi ārā no tās vides kas tomēr man lika mainīties un pielāgoja mani, par ko šobrīd neesmu sajūsmā. es nebeidzu priecāties par iespēju ko man piedāvā dzīve - iepazīt šos jaunos cilvēkus. :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]amber
2005-10-12 23:36 (saite)
bet skumjākais ir tas ka tas jau sāka likties normāli!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gunpowder
2005-10-12 23:45 (saite)
njaa..un tādēļ ir tik grūti iegūt tādus patiesi labus draugus, jo tajā sulā vāroties, katrs uztraucas par sevi..un skolēnu mus ir labi daudz..tā ka ir laba vide to visu muļķību attīstībai..un vēl man patīk, ka iesaistās arī skolotāji..kopā jautrāk!

p.s. tieši pa tēmu.. rīt būsi? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amber
2005-10-12 23:51 (saite)
tieši par rītdienas pasākumu runāju ar Uldi. man ir tā ka rīt pēc lekcijām (14) dodos uz Jūrmalu pastaigāties, bišku pavēdināt galvu! :) Mārtiņš neteica cik ilgi tas viss varētu būt? Es jau ceru ka paspēšu atpakaļ uz 17, bet iespējams ka kavēšu. bet nu cerams ka līd zjum stomēr nokļūšu! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gunpowder
2005-10-12 23:58 (saite)
neteica gan...nu droši vien tas būs skatoties, cik video un bilžu :) ir vēl cilvēki, kas būs tik vēlāk..tā ka pofik..nāc cikos tiec :]]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amber
2005-10-13 00:01 (saite)
centīšos! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?