aliya ([info]aliya) rakstīja,
@ 2008-04-18 12:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Labi, lai nu būtu!

Ir pagātnes daļa par kuru šajā žurnālā neesmu runājusi, it kā atstājusi aiz muguras un aizslēgusi durvis. Vismaz man tā šķiet, ka durvis beidzot ir aizvērtas.

Kāpēc es nerunāju par dēlu? Tāpēc, ka es nevēlos lai viņa tēvs uzzinātu jebko par viņu. Es vienkārši nevēlos atgriezties tajā murgā un viss. Mums pietiek vienam ar otru, auklīti un mūsu pļavām un mežiem. Un viņa tēvs (mans pirmais, mans labais & jaukais) lai paliek tur aiz muguras.

Stāsta, ka skaļi esot jāizsaka sāpe un tad tā kļūstot par pussāpi. Man vēljoprojām sāp tas, ko pateica  mana bērna neesošā (eksistējošā, bet neatzītā) vecmāmiņa divas nedēļas pirms dzemdībām. "Bet tu tomēr labi padomā. Manuprāt, labāk būtu ja tas bērns tiktu atdots adopcijai." Tad nu lūk, pirmos gadus tēvs vēl reizēm pat viņu apciemoja un audzināja, bet tad māmuķītis šamam izkārtoja jaunu dzīvi un viss izbeidzās. I tāpēc man sāp vīriešu attieksme, nespēja izrauties no vecāku pakļautības. Vienkāršojot to visu - sasējos jaunībā ar memmesdēliņu & vīrieti - trauklupatu un tagad esmu laimīga par to, ka esmu viena pati sev un savam dēlam. Jā, man nācās izvākties no Rīgas, lai radītu pozitīvu vidi bērnam, bet tas ir sīkums! Es esmu tik dauzd ieguvusi - man ir dārs, man ir meži, man ir putnu dziesmas & mani saullēkti & saulrieti.

Ir man savi dullumi un trakumi, bet kuram tad tādi nav iekš 21 gada vecuma?  Es vismaz dzīvoju!!! Man mājās ir fantastisks trīsgadnieks - un es esmu vislabākā mamma viņam!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]angel_girl
2008-04-18 13:17 (saite)
Par to sāpi - zini, ir lietas, kuras visu laiku sāpēs - ik pa brīdim uzplainīs. Taču tu vari būt priecīga un lepna ar sevi, ka neesi to izdarījusi un nu nedzīvo vienos sirdsapziņas pārmetumos.
Viņš arī ir cibā,ka baidies, ka viņš ko varētu uzzināt? Kurā Latvijas nostūrī Tu mīti?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aliya
2008-04-18 13:21 (saite)
Nav viņa cibā, bet te ir kopīgi paziņas, kuriem patīk uzplēst vecas brūces.
Mitinos netālu no Rīgas - Jelgavas rajona lauku teritorijā, un strādājos pa Rīgu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]angel_girl
2008-04-18 13:27 (saite)
Nu jā, tie kopīgie paziņas!!!
Man savukārt cibā ir vīra kungs un arī viena no viņa bijušajām potenciālajām, tad nu reizēm (pirms gadiem 3iem) mums te gāja karsti :)
Bet viss norimst, mainās. Ar daudz ko jāsamierinās un daudz kas jāuztver kā cilvēku stulbums un tikai.
Man liekas, ka tev tieši otrādi pilna ciba būtu jāpieklabina cik tev lielisks dēls un cik jums kopā labi, lai tam bikšainim skauž. Varbūt viņam vispār ir vienalga, tad jau tev jo mazāk ir par ko satraukties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aliya
2008-04-18 14:06 (saite)
Es principiāli nevēlos publiskot, cik mums labi un forši. Jo man nevajag, lai mani apskauž, es gribu mierīgu un savrupu dzīvi. Tādu kāda nu man viān ir tagad.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neverending
2008-04-18 21:56 (saite)
mjaa. respek. nosodiit gan cilveekus nevar, diemzjeel, nekaados veidos. lai cik arii gadi buutu, un lai kaadi arii lupatas tie ir. taadi vinji ir un kaa mees labi zinaam - cilveeki nemainaas. dziive izmaina cilveekus, ok. bet cilveeks pamataa paliek taads, kaa vinjam geenos iedaliic. arii es lupata, un ap mani maukas, un vechi pidari, un koleegjes lezbietes. taa tas ir ieprogrammeec un taa nu tas notiek. egoistiski dziivojam sev un saviem beerniem, egoistiski braucam maximaalos aatrumos, egoistiski miilam citus un neko neprasaam pretiim.

malacis!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?