aliya ([info]aliya) rakstīja,
@ 2009-11-02 20:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
shovakar beidzot tiku pie kafijas.
tagad ir sveetlaime - kafija un cigarete.
un tad gulta, jo shodien ir lielaa galvassaapju diena.

maate shodien noveda mani liidz nervu sabrukumam, taa kaa ja braukshu uz Lv naaksies mekleet kur apmesties uz paaris naktiim. nice!!!
ar katru dienu juutu ka labaak vispaar rakstiit tikai sheit. un vispaar labaak neko neteikt. savaadaak taas negaacijas, taas negaacijas..


bet nu jaa ko tu padariisi man - jaunai, gandriiz skaistai, nepreceetai kura tagad dziivo [straadaa prieksh] kopaa ar Dzhordzha Kluunija kopiju?

piedodiet, bet shodien cenzuuras nav - es piedraazhu ko par mani domaa mani DAARGIE radinieki un draugi. piedraazhu. shoreiz meers ir pilns.


ieshu paraudaat.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]le_minga
2009-11-03 00:42 (saite)
jaukum - tu tachu labi zini, ka ilgi, ilgi biju prom no LV un par "draugiem" un "radiem" dziesmas varu dziedaat...
-
kameer biju prom: klausiijos ikkatraa komunikaacijaa - na jaa, juus jau neko nesaprotat, nezinat, cik mums "gruuti", dziivojat savaa labklaajiibaa...
tagad, esot atpakalj Latvijaa - klausos: ko tu mulkje atgriezies LV, neredzi cik te viss slikti, jums tur viss bija - ko ar galvu nedomaaji, kad atgriezies utt utjp.
-

ak - man par radiem iluuziju nav nekaadu, taapeec arii vairs nenjemu galvaa nun pie sirds...
-

mana pieredze raada - ir taa, ka tie, kuriem tu esi miiljsh - esi un paliksi miiljsh, lai kuraa pasaules malaa nebuutu, lai ko nedariitu... tie nekad necenshas tevi izmantot, kaa savu negaaciju miskasti, nenoniecina un neapskauzh, pastutee, ja ir vajadziiba un ljaujas pastuteeties, ja man ir taada iespeeja un veelme... vinji miil tevi, jo tu esi - bez aizspriedumiem un kompromisiem :)

un paareejie "radinji" - kas ir moraalie vampiiri, "speelee uz juutaam" utt utjp. - vinji tieshaam nav taa veerti, lai vinjus iipashi veeraa njemtu...
kaa jau teici - radus neizveelas - ja starp vinjiem ir taadi, kuri tevi izsuuc: (ja citaadi nevar) nostaajies malaa - ar pashpaarliecinaatu smaidu kaa pret mazu beernu: "jaa, jaa, buus jau labi, es jau saprotu, ak tu nabadzinjsh" (un tml.)) - bet nelaid pavisam klaat... nav jeegas laist klaat tos, kas neveel tev labu - vai tas rads, vai "draugs"...
ja nevar izvairiities no komunikaacijas: izmanto sisteemu "kaa pret mazu beernu"...

ar laiku tu cilveeks saproti, ka tas viss ir fufelis - par taam radu buushanaam - pamataa un galvenais ir tie cilveeki, kurus tu un kuri tevi miil (vai radi, vai draugi) - kuri ir ar tevi kopaa gan priekaa, gan beedaa - un tie, ar kuriem tu esi un centies buut kopaa vinju gruutos briizhos...

dziive ir par iisu, lai ljautu sevi moraali izsuukt tikai kaut kaadas pienaakuma apzinjas un kljisheju deelj...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aliya
2009-11-03 00:46 (saite)
kaut kaa gruuti pret maati nostaaties kaa pret mazu beernu, bet shobriid visvairaak tieshi vinja mani kaitina ar savaam garastaavoklja mainjaam un muuzhiigo neapmierinaatiibu par maniem leemumiem.
un lai vai cik asaras es pa laikam lietu es shobriid esmu gatava iet caur uguni un uudeni, tikai lai man nebuutu jaaatgriezhas Lv. tad jau labaak jaasaak domaat kaa visus pozitiivos cilveekus no turienes dabuut shurpaam..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2009-11-03 00:59 (saite)
dooh - var arii pret mammu...
-
oij no pieredzes zinu, ka var - (abeejaadas - tas noziimee, ka pati pret savu mammu ir naacies taa dariit, bet arii to, ka arii mana meita pret mani (mani taa pie sapraata atgriezhot, kad prihvaatuma sajuuta prispichillo (jaa, jaa mees visi esam tikai cilveeki)) shito izspeeleeja :D atjeedzos, kaa nopeerts ezis :D) ;)
-
esi konsekventa - staasti un paskaidro, kaa mazam beernam, esot tai briidii, kaa pirmo klashu skolotaaja - miilja, bet stingra - un argumentee un nepin lieki iekshaa emocijas - taa buus vienkaarshaak...
-
bet - ! - labi nostraadaa - saakot sarunu: pateikt, ka mammis miiljsh utt. vienaa teikumaa ar savu konsekvento leemumu un paskaidrojumu, par leemumu (lai mammim vieglaak saprast) - un nobeigt teikumu ar "māmm - lai kaa nebūtu, mīļš tu man - es jau zinu, ka tu taapat mani saproti un atbalsti..." ;)))

/tici man - zinu ko runaaju - tas nostraadaa ;D/

Nelauzi shovakar vairs galvu - uzliec labu muzonu un relax - riits gudraaks par vakaru! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aliya
2009-11-03 01:02 (saite)
ok.
njemu pledu, sleedzu iekshaa VH1 un par paareejo domaashu riit :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?