aliya ([info]aliya) rakstīja,
@ 2009-11-02 20:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
shovakar beidzot tiku pie kafijas.
tagad ir sveetlaime - kafija un cigarete.
un tad gulta, jo shodien ir lielaa galvassaapju diena.

maate shodien noveda mani liidz nervu sabrukumam, taa kaa ja braukshu uz Lv naaksies mekleet kur apmesties uz paaris naktiim. nice!!!
ar katru dienu juutu ka labaak vispaar rakstiit tikai sheit. un vispaar labaak neko neteikt. savaadaak taas negaacijas, taas negaacijas..


bet nu jaa ko tu padariisi man - jaunai, gandriiz skaistai, nepreceetai kura tagad dziivo [straadaa prieksh] kopaa ar Dzhordzha Kluunija kopiju?

piedodiet, bet shodien cenzuuras nav - es piedraazhu ko par mani domaa mani DAARGIE radinieki un draugi. piedraazhu. shoreiz meers ir pilns.


ieshu paraudaat.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]le_minga
2009-11-02 22:47 (saite)
nav jeega raudaat - seviskji par lietaam un situaacijaam, ko shobriid (shovakar piemeeram) nevar mainiit... pienjem kaa faktu, uzliec "Skaarletas pofigu" un pasaki sev, ka padomaasi par to riit...
no sabimbaashanaas tikai tu suudiigaak jutiisies - neviens no tiem, par ko un kuru deelj, raudaasi, to pat nepamaniis - baigaa jeega ne ;)

panjem kaadu graamatu vai uzliec kaadu forshu filmu vai ielien vannaa ar viina glaazi - vienalga ko, galvenais, lai izdari sev ko labu un paskaties uz paareejo no augshas un ar smiinu...

turies meiten!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aliya
2009-11-02 22:55 (saite)
es turos. vismaz izliekos ka turos.

kaut kaa liidz galam nejuutos sheit komfortabli lai liistu vannaa ar viina glaazi, so, laikam naaksies vien mekleet kaadu filmu un iztikt ar kafijkruuzi.

taisniiba jau vien ir, par visu paareejo es varu padomaat riitaa..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2009-11-02 22:59 (saite)
skaidrs, ka vari arii riitaa - liidz tam taapat nekas jauns nenotiks - ko lieki tagad nervu shuunas teereet...
un no riitiem parasti ir taa, ka eenas mazaakas, ka lielaa dusma noskreejusi, ka viss rozhainaaks nedaudz un cilveeki smiekliigaaki skjiet ;)

Buus labi - ja juuti, ka dari visu pareizi, tad uzpljauj tam, ko par to domaa citi - pienjem, ka vinji ir dumji, jo nezinot situaaciju, atljaujas secinaajumus izdariit... ;)

Saldus murmuli :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aliya
2009-11-02 22:59 (saite)
Saldus arii Tev ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]delvira
2009-11-02 23:00 (saite)
tev tur ir dzordza klunija kopija un tu ej RAUDAT? nu, sasodits :-)
vismaz nofotografe un padalies ar cibiniem!

par negacijam - skiet, ka saprotu. ta iemesla del izvairos pirkt bileti uz LV janvari, kaut vienkaris VAJAG aizbraukt mantas atlikusas savakt un lietas nokartot. bet tas negacijas nosit jebkadu velmi..

eh, panjem vienu martini, iedzer ar dzordzu un priekaa! ;-)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]le_minga
2009-11-02 23:04 (saite)
ne visi ir negatiivi, ne visi :)
no negatiivajiem ir jaaizvairaas - un shis ir labs laiks, jo cilveeki kljuvushi neuzmaniigi, nometushi liekuliibas un melu maskas, beidzot paraada savas iistaas sejas - var smuku "atsijaashanu" beidzot uztaisiit ;) un atstaat sev sauju patieshaam forshu "peerlju" :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]delvira
2009-11-02 23:06 (saite)
aj, es par radinjiem, tos jau redz, neatsijasi.. janjem (japienjem, sasodits) kadi ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aliya
2009-11-02 23:12 (saite)
vo, vo.. tie radinji ir tie kuri shobriid bojaa visu. es saprotu ka ne visiem ir speeks un uznjemashanaas braukt prom uz laimi, bet taapeec jau nevajag chiiksteet un tagad noniecinaat tos kuri taa izdara.

p.s. tikshu pie fotoaparaata padaliishos ar savu Kluunija kopiju :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]le_minga
2009-11-03 00:42 (saite)
jaukum - tu tachu labi zini, ka ilgi, ilgi biju prom no LV un par "draugiem" un "radiem" dziesmas varu dziedaat...
-
kameer biju prom: klausiijos ikkatraa komunikaacijaa - na jaa, juus jau neko nesaprotat, nezinat, cik mums "gruuti", dziivojat savaa labklaajiibaa...
tagad, esot atpakalj Latvijaa - klausos: ko tu mulkje atgriezies LV, neredzi cik te viss slikti, jums tur viss bija - ko ar galvu nedomaaji, kad atgriezies utt utjp.
-

ak - man par radiem iluuziju nav nekaadu, taapeec arii vairs nenjemu galvaa nun pie sirds...
-

mana pieredze raada - ir taa, ka tie, kuriem tu esi miiljsh - esi un paliksi miiljsh, lai kuraa pasaules malaa nebuutu, lai ko nedariitu... tie nekad necenshas tevi izmantot, kaa savu negaaciju miskasti, nenoniecina un neapskauzh, pastutee, ja ir vajadziiba un ljaujas pastuteeties, ja man ir taada iespeeja un veelme... vinji miil tevi, jo tu esi - bez aizspriedumiem un kompromisiem :)

un paareejie "radinji" - kas ir moraalie vampiiri, "speelee uz juutaam" utt utjp. - vinji tieshaam nav taa veerti, lai vinjus iipashi veeraa njemtu...
kaa jau teici - radus neizveelas - ja starp vinjiem ir taadi, kuri tevi izsuuc: (ja citaadi nevar) nostaajies malaa - ar pashpaarliecinaatu smaidu kaa pret mazu beernu: "jaa, jaa, buus jau labi, es jau saprotu, ak tu nabadzinjsh" (un tml.)) - bet nelaid pavisam klaat... nav jeegas laist klaat tos, kas neveel tev labu - vai tas rads, vai "draugs"...
ja nevar izvairiities no komunikaacijas: izmanto sisteemu "kaa pret mazu beernu"...

ar laiku tu cilveeks saproti, ka tas viss ir fufelis - par taam radu buushanaam - pamataa un galvenais ir tie cilveeki, kurus tu un kuri tevi miil (vai radi, vai draugi) - kuri ir ar tevi kopaa gan priekaa, gan beedaa - un tie, ar kuriem tu esi un centies buut kopaa vinju gruutos briizhos...

dziive ir par iisu, lai ljautu sevi moraali izsuukt tikai kaut kaadas pienaakuma apzinjas un kljisheju deelj...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aliya
2009-11-03 00:46 (saite)
kaut kaa gruuti pret maati nostaaties kaa pret mazu beernu, bet shobriid visvairaak tieshi vinja mani kaitina ar savaam garastaavoklja mainjaam un muuzhiigo neapmierinaatiibu par maniem leemumiem.
un lai vai cik asaras es pa laikam lietu es shobriid esmu gatava iet caur uguni un uudeni, tikai lai man nebuutu jaaatgriezhas Lv. tad jau labaak jaasaak domaat kaa visus pozitiivos cilveekus no turienes dabuut shurpaam..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2009-11-03 00:59 (saite)
dooh - var arii pret mammu...
-
oij no pieredzes zinu, ka var - (abeejaadas - tas noziimee, ka pati pret savu mammu ir naacies taa dariit, bet arii to, ka arii mana meita pret mani (mani taa pie sapraata atgriezhot, kad prihvaatuma sajuuta prispichillo (jaa, jaa mees visi esam tikai cilveeki)) shito izspeeleeja :D atjeedzos, kaa nopeerts ezis :D) ;)
-
esi konsekventa - staasti un paskaidro, kaa mazam beernam, esot tai briidii, kaa pirmo klashu skolotaaja - miilja, bet stingra - un argumentee un nepin lieki iekshaa emocijas - taa buus vienkaarshaak...
-
bet - ! - labi nostraadaa - saakot sarunu: pateikt, ka mammis miiljsh utt. vienaa teikumaa ar savu konsekvento leemumu un paskaidrojumu, par leemumu (lai mammim vieglaak saprast) - un nobeigt teikumu ar "māmm - lai kaa nebūtu, mīļš tu man - es jau zinu, ka tu taapat mani saproti un atbalsti..." ;)))

/tici man - zinu ko runaaju - tas nostraadaa ;D/

Nelauzi shovakar vairs galvu - uzliec labu muzonu un relax - riits gudraaks par vakaru! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aliya
2009-11-03 01:02 (saite)
ok.
njemu pledu, sleedzu iekshaa VH1 un par paareejo domaashu riit :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aliya
2009-11-02 23:16 (saite)
diez vai martini te buus vietaa, pirmkaart shams nav maajaas vakaros, jo mocaas ar savu restoraanu, otrkaart it kaa shams ir musulmanis, so, pagaidaam nezinu vai dzer vai nee..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]delvira
2009-11-02 23:29 (saite)
nu jaa, taa " it kaa " dala ir butiska, man te desmitiem dzerosu musulmanu apkart :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aliya
2009-11-02 23:38 (saite)
ech, laimiigaa :)
kaut gan man sheit pat negribaas neko. man ir labi kaa ir.

Tu Turcijaa esi, ja?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]delvira
2009-11-03 00:51 (saite)
jaa, stambulaa. un smejies vai raudi, pa 2 menesiem ne vienu pili neesmu izdzerusi, un nezinu kapec!
tam nav nekada sakara ar musulmaniem, jo ieprieks te dzeru ka ierasts. domaju, ka vienkarsi nav sanacis :-)) bet vini visi doma, ka es vispar nedzeru. vienmer saka "u dont drink, u dont smoke, u dont eat, are u alien?" :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aliya
2009-11-03 00:54 (saite)
nu jaa.. man jau pieredze kaa jau teicu ar sho kultuuru bija peedeejos piecus gadus deelj mammas viira, bet tagad ir taa ka dziivoju Kurdistaanju gjimenee (no Iraakas puses gan ne Turcijas) so, man te visa taa situaacija ar taada manaami diivaina..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]delvira
2009-11-03 01:24 (saite)
bet interesanti divaina :-)

es rit izlasisu visus parejos tavus nakts pukstus, tagad kompim sametas kaut kadi errori, bridinajumi pa visu ekranu, laikam majiens, ka jaiet gulet :D

un jaa, kurdiem ir ko teikt par turkiem, un otradi! nereti lidzibas starp latviesu - krievu attiecibam saklausu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aliya
2009-11-03 01:36 (saite)
pagaidaam cik esmu iepazinusi, kurdi iisteniibaa ir ljoti jauki cilveeki, daudz atveertaaki un patiikamaaki par citiem sheit iepaziitajiem..


saldus sapnjus Tev :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]di_wine
2009-11-02 23:58 (saite)
I nerunā... Radi dažreiz var būt tāda skabarga pakaļā, atvainojos! Kā no citas planētas, it kā tīšām neredz situāciju un neiedziļinās, un nesaprot. Kaitinoši. Tas jau nekas, ka ar lēmuma sekām būs Tev jāsadzīvo, ne viņiem, bet galvenais ir rīkoties tā, lai viņiem izpatiktu.
Neņēm pierē tik dikti, esi stipra, Tu dzīvo SAVU dzīvi un pilnīgi vienalga, ko domā citi, radi vai šmadi, jo neviens nekad neizpratīs Tavus motīvus, sajūtas un vēlmes!
Turās! :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?