aliya ([info]aliya) rakstīja,
@ 2008-06-04 07:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Laburītu! :)
Man šodien runājamais garastāvoklis, laikam pat uz pieres mirgo sarkans uzraksts - parunā ar mani, jo ar mani sarunu uzsāka gan sabiedriskajā transportā, gan veikalā, gan arī citas grupas angļu valodas skolotājs jau pamanījās iegriezties manā kabinetā vienkārši papļāpāt.

šodien arī rakstīties gribās. tas tā lai nebūtu jāstrādā - baigais slinkums piemeties un līdz darba dienas sākumam vēl ir mazliet brīva laika.

moš, iepazīsimies tuvāk? ;)
tātad - mani īstajā dzīvē nebūt nesauc par aliyu, kaut gan mani tā nesauc vienīgi mamma un kolēģi, jo priekš pārējiem šis vārds ir saaudzis ar manu būtību līdz kaulam. šobrīd dzīvojos absolūtās pilngadības pilnziedā t.i. skaitu mēnešus un dienas līdz savai divdesmitotrajai dzimšanas dienai. pats galvenais (bet to jau droši vien tu zini) manā dzīvē ir mans mazais & kolosālais dēls.
savu profesiju & nodarbošanos esmu iesaukusi par plaša profila sekretāri. ņemos iekš vienas no valstiski svarīgajām iestādēm un esmu totāli savā vietā. vāru gan kafijas & tējas, gan atļaujos koķetēt ar kolēģiem, māku izdarīt visādus šurumburumus ar biroja tehniku un katru jaunu pienākumu uzņemu ar smaidu. šobrīd esmu ierakusies organizatoriskajos darbos un vasaras papilddarbos, līdz ar to skaitot oficiālās stundas + sīkos ārpusdarbalaika darbiņus + darbus iekš manas pieRīgas lauku teritorijas rezidences, kopā savācās darba diena uz visām deviņpadsmit stundām.
es neatbilstu nevienam skaistuma standartam un nekad neesmu atbildusi, tomēr es esmu forša un skaista.
ir jau arī monētai otra puse - daudziem es nepatīku, jo parasti no sākuma saku to kas uz mēles un tikai tad sāku domāt, bet pateiktu vārdu jau atpakaļ nepaņemsi. tāpēc visu ko es izspļauju iesaku uzņemt ar smaidu un vieglu devu pofigisma, kaut gan tas tomēr vairāk attiecās uz vīriešiem, jo šis dzimums sevi manās acīs vēl nav pierādījuši kā absolūti pilnvērtīgi un sievietēm līdzvērtīgi sabiedrības locekļi.

un kā ar Tevi?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]angel_girl
2008-06-04 10:43 (saite)
Ai, ko tad nu par mani - mājsaimniece uz pilnu klapi - bērni, putni, kaķis, suns. Gaidu to mirkli, kad varešu atsākt strādāt.
Gaidu rudeni, kad varēs sākt konservēt un gatavot ziemai našķus.
Patīk konservēt, vārīt, marinēt, sālīt, skābēt ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aliya
2008-06-04 10:57 (saite)
Ui, man arī patīk gatavot.
Un man patīk tavi mājsaimnieciskie darbi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neverending
2008-06-04 12:41 (saite)
29gadīgs huļigāns ar motocikliem un suni, daudz mūzikas un fotogrāfijas. dzīve viens liels ceļojums ar mūziku un fotoaparātu. nepieradināms :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aliya
2008-06-04 13:36 (saite)
nepieradināms. bet pēc apraksta vilinošs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]apelsiins_
2008-06-11 18:41 (saite)
Ceturtdaļgadsimtu vecs, saucams vienā vārdā ar kādu amerikāņu rakstnieku, kuram patika rakstīt šausmu un spriedzes, arī detektīvstāstiņus (C. Auguste Dupin anyone?) gadus 170 atpakaļ un kuram ir latviskajā tulkojumā uzvārds no diviem burtiem. Strādāju apkalpojošajā sfērā (tirdzniecībā), kura sākusi riebties gandrīz līdz sirds dziļumiem. Haotisks, izklaidīgs, grūti orientējos mazpazīstamā vidē. Lielākoties dzīvoju ar tādu kā miegainības apņemtu prātu, par kuru nespēju noskaidrot, vai tas ir normāls prāta stāvoklis, vai nē, tā kā nespēju ielīst neviena cita cilvēka prātā. Bet tomēr laikam nojaušu ka nav vis'. Bērnībā ļoti intensīvi lasīju grāmatas, bet joprojām šī nodarbe mēdz aizraut. Lasu krietni ātrāk (vidēji ap 2x) par vidējo tautu, laikam iedzimts no vecākiem, jo ļoti ātri spēj lasīt gan mana māte, gan tēvs, gan māsa. Dzīvoju pamazā īres platībā, kopā ar draudzeni, bet sadzīvojam labi. Dzīvnieku nav, abi kaķi ir gājuši bojā nedabīgā nāvē. Man ir pārlieku gādīgi vecāki, kas reizēm noder, bet lielākoties traucē un nedaudz kaitina. Reizēm esmu slinks. :D

Man šķiet, ka mans deguns ir mazliet par lielu, kā arī nepatīk pirms kādiem gadiem uzsistais kūkumiņš. Pieres kreisajā daļā man ir neliels puns, kas ir rezultāts tam, kā mazam esot un slidinoties no slidkalniņa man virsū uztriecās cits zēns un es krītot spēcīgi atsitos ar galvu pret ledu, gūstot smadzeņu satricinājumu.

Mēdzu bieži smaidīt, kā arī uzskatu sevi par nosacīti pievilcīgu. :) It īpaši, ja esmu nosauļojies un neskatos uz sevi profilā. :D

Tīri labi pārzinu angļu valodu, esmu kādu laiku padzīvojis Londonā, bet atbraucu atpakaļ un novētēju to, kas ir te.

Man ir vecs, sarkans auto, par kuru es tomēr esmu 11 gadus vecāks, kā arī diezgan jaudīgs dators, kurš man izmaksāja apmēram tikpat, cik mašīna (4 ciparu skaitlis). Tas tāpēc, ka manī vienmēr ir bijis nedaudz no datornūģa. :D Šīs divas lietas arī sastāda visu manu nozīmīgo īpašumu, ja neskaita oranžu BMX velosipēdu, kurš tika iegādāts Anglijā un spoguļkameru, kuri no retās lietošanas pamazām pārklājas ar putekļiem.

Pamazām pāreju no alternatīvās mūzikas uz houseveidīgo mūziku (cik tad ilgi ies pankroku, ska un hardcore klausīties).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aliya
2008-06-13 09:08 (saite)
prieks iepazīties! :)
tu arī izklausies foršs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]apelsiins_
2008-06-13 10:50 (saite)
Vienīgais labojums - strādāju vienkārši tirdzniecībā. Apkalpojošā sfēra, pārlasot savu komentāru, pārāk izklausījās pēc viesmīļa, vai kā tamlīdzīga. Es pārdodu vannas istabas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aliya
2008-06-13 11:12 (saite)
tātad tad kad es būšu nopelnījusi pati savu dzīves stūrīti, es došos pie tevis iegādāt glīšu vannasistabu maigos pasteļtoņos ar eksotiski košiem akcentiem. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]apelsiins_
2008-06-13 13:36 (saite)
Laikam nē. Man pedējā darba diena ir nākošpiektdien. Piegriezās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tamils
2008-12-01 20:33 (saite)
Postmoderns revolucionārs.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?