akumaniaks ([info]aku) rakstīja,
@ 2004-05-06 11:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
manupraat diegan preciizi horoskopi
AUNS (21.03.-20.04)

Ārkārtīgi agresīvs, primitīvs, kareivīgs un cietsirdīgs. Prāta ziņā bremzēts, grūtības rada pat vienkāršāko lietu iegaumēšana. Labprāt ieriebtu vairākkārt, taču, pārsvarā, visu laiku meklē jaunus upurus. Vulgārs, atvērtu sirdi, mīl alu un sālītus jokus. Bērnībā sapņo par armijnieka vai kosmonauta karjeru, tādēļ nemitīgi provocē kautiņus. Ģimenes dzīvē viņu vajag turēt tālāk no naudas - visu vienā mirklī iztērēs, pats nezinās- kur. Sabiedrībā uzvedas kā īsts nūģis, var stundām runāt tikai par sevi, neievērojot citus. Reibuma stāvoklī izteikta tieksme uz skandāliem un ārdīšanos.

VĒRSIS (20.04.-20.05)

Sīkmanīgs, kasīgs. Pielīdējs un sūdzambībele. Dzīvē seko straumei un izpilda visus priekšniecības norādījumus. Pēc dabas aktieris (vīrietis- tēlo no sevis altruistu; sieviete- mocekli), bet patiesībā visus ienīst, dvēseles dziļumos uzskatīdams sevi par Visuma centru. Mīl bagātību: slepus taupa cik tik var Gatavs novilkt pēdējo kreklu, taču nevis no sevis, bet no tuvākā. Egocentrisks, ar sadistiskām tieksmēm, ģimeni tiranizē no bērnības līdz pat sirmam vecumam, lai gan ārēji izliekas laipns un mīļš. Neuzticas nevienam, pat sev ne. Uzupurēs visas pieejamās privilēģijas.
DVĪŅI (21.05-21.06)

Mūžīgais bērns - gan intelektuālā ziņā, gan arī jūtās. Kategoriski atsakās pieaugt un visbiežāk parazitē uz kāda rēķina līdz sirmam vecumam. Vienīgais, ko patiešām mīl - parunāties par ne par ko (bla-bla-bla). Lasa maz, taču par visu ir spriedums, kas, tiesa, mainās 10-12 reizes nedēļā. Uz vecumdienām paliek aizvien apcerīgāks. Bieži kļūst par aktieri vai rakstnieku. Necieš spraigumu, ne fizisku, ne garīgu. Dievina uzņemt viesus, taču cienā viņus, labākajā gadījumā, ar tēju un konfektēm; parasti - ar savu vāvuļošanu.


VĒZIS(22.06 - 22.07)

Neveiksminieks pēc definīcijas. Konservators un oportūnists, kurš ieslīdzis pašapcerē. Nekas nespēj mainīt viņa pārliecību, taču pastrīdēties mīl - lai paņirgātos par savu oponentu un augtu pats savās izvalbītajās acīs. Aiz bailēm var uzbrukt pirmais, taču parasti, tikko samanījis draudus, bēgt savā alā - vietā, kur mēdz sevi paijāt un uzmundrināt. Viņš ar baudu nomelno citus, iztēlo sevi par situācijas saimnieku. Patiesībā, no visiem ļoti baidās, mīl vientulību un mieru.


LAUVA (23.07 - 23.08)

Jau agrā bērnība parādās nosliece uz alkoholismu un izspiešanu. Citās lietās - ļoti slinks. Bērnībā izspiež naudu no vecākiem, pēc tam - no draugiem un paziņām. Viņa hipertrofētā lepnība un patmīla var saindēt dzīvi jebkuram, bet rijība - iztukšot jebkuru maciņu. Turklāt, viņš nepaliek resns. Viņam patīk, ka visa pasaule griežas ap viņu, tāpēc vienmēr un visā cenšas būt pirmais; ja tas neizdodas - kļūst viltīgs, un ievērojami samazinās izmēros.



JAUNAVA (24.08 - 23.09)

Parasti piemīt ziloņa valdzinājums, bet prāts - truša. Sīkumains, skops, īgns, piekasīgs. Jaunavas pedantisms padara viņu neizturamu gan darbā, gan mājās. Ar nemitīgo piekasīšanos spēj izjaukt jebkuru pasākumu, un ikvienu novest līdz baltkvēlei. Nekad neimprovizē; tā vietā izstrādā sīkus un garlaicīgus darbības plānus priekš sevis un saviem tuvākajiem, neskatoties uz viņu protestiem.
Visā viņu vada tikai auksts aprēķins; viss, ko dara, ir grūts, solīds, un garlaicīgs. Turklāt, ir lielisks intrigants, un, ja viņai parādās ienaidnieki, nenomierināsies, kamēr tos neiznīcinās desmitajā paaudzē.

SVARI (24.09 - 23.10)

Ja piedzimstat šajā zīmē, jums nav īpaši paveicies. Abas rokas - kreisās. Trula dzirde un slikta redze. Humora izjūta - iedīgļa stadijā. Viņiem nekad nav naudas, neveicas mīlestībā, neveicas nedz mājās, nedz darbā. Nespēj nedz nopelnīt, nedz pārsteigt, nedz paspīdēt.
Patoloģiski trūkst spējas pieņemt lēmumus - tad sāk trīcēt, svīst un krīt bezsamaņā, tādēļ visus lēmumus dzīvēs viņu vietā pieņem citi. Mīl tēlot mākslas speciālistus, lai gan neko tajā nesaprot. Bieži raksta puņķainus un asarainus memuārus.

SKORPIONS (24.10 - 22.11)

Ļoti bīstams, jau pa gabalu. Krāpj, mānās, vērpj intrigas tikai aiz vienas vēlmes iznīcināt vien. Patoloģiski sadisti un mazohisti vienlaicīgi. Neko nežēlo, lai sasniegtu mērķi. Nežēlojot spēkus un līdzekļus, rada par sevi labu priekšstatu, lai pēc tam nodevīgi iesitu no mugurpuses. Veido karjeru, ejot pāri līķiem. Ja viņš saka, ka ciena tavu draudzību, tas nozīmē, ka pirms stundas tevi nosūdzējis priekšniecībai. Dievina nepiedienīgas anekdotes un pornogrāfiskas filmas. Mīl lepoties ar saviem seksuālajiem varoņdarbiem, tai pat laikā nežēlīgi ņirgājas par tiem, kas viņam pieķērušies.


STRĒLNIEKS (23.11 - 22.12)

Visbiežāk izskatās pēc priecīga idiota, un gandrīz vienmēr tāds arī ir. Viņa kretīnisko optimismu un neatlaidību nespēj atvēsināt, pat ne ķieģelis, kas uzkrīt viņam uz galvas. Parunājot ar viņu tika piecas minūtes, gribās viņu ātri un sāpīgi nogalināt.
Jau kopš bērnības mīl uzbāzties visiem ar savu sabiedrību un ar savām dumjajām idejām.
Agresīvs optimists, kurš kopdzīvē radīs milzum daudz raižu. Patīk melot un izgudrot - visbiežāk, labu gribot (tā viņš domā). Mīl pūli, skaļus saietus un vietas, kur var par velti paēst un iedzert.


MEŽĀZIS (22.12 - 20.01)

Cietsirdīgs, auksts, bez sirds, īsts aisbergs. Mājās - žandarms, darbā - tirāns. Tirānismā un citu mocīšanā saskata savas dzīves jēgu, piekasās mazākajiem sīkumiem; pilnīgi trūkst humora izjūtas. Sit bērnus un terorizē savu otru pusīti. Atkāpjas tikai fiziska pārspēka vai psiholoģiska spiediena priekšā. Intelektuālā ziņā - primitīvs, nav fantāzijas, taču ir atriebīgs un ļaunatminīgs: nekad un nevienam neko nepiedod. Rets lielummānijas un mazvērtības kompleksa sajaukums ar minimālām prāta spējām, tādēļ vienmēr lien par priekšnieku.

ŪDENSVĪRS (21.01 - 19.02)

Fantasts un sapņotājs, pilnībā atrauts no reālās dzīves. Nekad neatdod naudu, ko aizņēmies, jo - līdzko aizņemas, uzreiz iztērē un par parādu aizmirst. Nepārtraukti pārkāpj savus solījumus, nemīl strādāt. Aprunā un nomelno savus tuvākos, vienmēr aiz viņu muguras. Piemīt tieksme uz sliktiem pārtikas produktiem un vulgāru fantastikas literatūru, kuru iepērk milzīgos daudzumos. Atvaļinājumu pavada kaut kādā caurumā, jo visu naudu, ko taupījis, jau ir iztērējis vienam no saviem pasaules glābšanas projektiem, kuru viņam netrūkst.


ZIVIS (20.02 - 20.03)

Viņu dzīve nav iedomājama bez meliem un nelietībām. Parasti sapinas tiktāl, ka pašas vairs nespēj noteikt - kur meli, kur patiesība.
Zivs nepārtraukti nonāk pretrunās pati ar sevi, nemitīgi no kaut kā izlokās, taču no tā visa negūst it nekādu labumu, jo rīkojas pēc principa - māksla mākslas dēļ.
Turklāt, Zivs ļoti mīl rakāties citu netīrajā veļā, tēlojot mājas psihoanalītiķi; bet pēc tam mēģinās šos svešos noslēpumus un atklāsmes notirgot citiem, pret citām atklāsmēm.
Strādāt vai darīt ko citu neprot; piespiest viņu to darīt ir praktiski neiespējami - vienalga izvairīsies un aizlaidīsies.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]udensroze
2004-05-06 11:46 (saite)
man nesakriit pilniigi!
nu 1 teikums ir par teemu, viss parejais..
bus jasak domat,ka vecaki man sanemolojusji par dz.d. datumu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 11:51 (saite)
Tu neesi kaukaada zemes ziime?:)

(nus tipa jautaajusm, kas Tu esi?)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]udensroze
2004-05-06 11:54 (saite)
man skiet, ka uudens tas ir;)

nu.. "maaxla maaxlas delj" = vieniigais no taa visa, kas izklausas pec manis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 11:58 (saite)
hehz, nu humora izjuutu vajag:) man maneejais patika;) strelnieks
ja godigi es arineesu maniijis, ka zivis ljoti melotos un izlociitos, bet iespeejams, jo vinjas to dara ljoti labi:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]udensroze
2004-05-06 12:01 (saite)
ja,laikam ar humora izjuutu
ta pasvakaak, es vel tikai macos par sevi pasmieties;0)

manas tipiskakas zivju ipasibas: peldu 2 virzienos vienlaiciiigi

hehz..varbut to var nosaukt par melosanu?
nu tada gadijuma meloju tikai un vieigi pati sev

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 12:03 (saite)
nu tur jau apmeeram taa ari ir uzraxtiic:D melo bet nekaadu labumu sev no taa nedabuu:)

/bet patiesiibaa es te shito visu aizstaavu tikai, jo man savs strelnieka apraxtinjsh ljoti patika

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

komplimentu tev driixt?
[info]udensroze
2004-05-06 12:20 (saite)
tev allaz izdodas man paradit
bildi uz kuru skatos gadu simtiem
un domaju ka visu zinu

no mazliet citas puses
un man no taa= baigais emocionaalais kaifs!

tas protams,ja izdodas tevi dabut uz saturigu sarunu,
nu kaa toreiz par "viriesjiem, kas pienem lemumus ar praatu"
un ka taagad ari:)

paldies;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

taa nu es esmu apmulsis
[info]aku
2004-05-06 12:22 (saite)
bet shausmiigi smaidiigs, paldies;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: taa nu es esmu apmulsis
[info]udensroze
2004-05-06 12:46 (saite)
labak nevis mulsti
bet biezaak ielaidies
saturigas diskusijas;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

sarunaac
[info]aku
2004-05-06 13:30 (saite)
;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dormeo
2004-05-07 14:47 (saite)
es ar strēlnieks un laikam ka arī sakrīt :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-07 14:52 (saite)
hehz nlabojama optimiste kuru peec paaris sarunas minuuteem gribaas nesaapiigi nogalinaat:D?
nu jaa muuuseejais apraxc ir pac labaakais un atbilst teelam kuru es veidoju;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dormeo
2004-05-07 15:03 (saite)
nu par spīti reiz pa reizei ņerkstēšanai es tomēr esmu baisā optimiste un cilvēkmīle ;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]skudra
2004-05-06 11:48 (saite)
Ui, ui, ui - tagad nezinu, vai man uz pieres jaaliek briidinaajuma ziime, vai pashai no sevis jāsāk baidīties... Trakas lietas sarakstītas!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 11:51 (saite)
uzraxti, kas esi, lai varam pabaidiities kopaa;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skudra
2004-05-06 12:07 (saite)
Esmu briesmiigaa intrigante un mele - zivs :) Tas apraksts ir tik shausminoshs, ka pilniigi kauns atziities :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 12:20 (saite)
hei Tu intrigante;)
Tu biji taa, kas vakar to smuki jociigo deju dejoja?:)
tipa peec tam Hamletaa pashaas beigaas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skudra
2004-05-06 14:06 (saite)
Nu vispaar jau jaa - mees tur trijataa meegjinaajaam uzdejot, es biju pa vidu :) Patika? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 14:09 (saite)
smuki kusteejies;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skudra
2004-05-06 14:24 (saite)
Paldies!

Un tagad arī tu zini, kura esmu es :) Man jau gribējās pieiet tev klāt un sasveicināties, bet nodomāju, ka paskatīšos, vai pats sapratīsi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 14:28 (saite)
nuu, ja man nav uznaacis atbriivotiibas sajuutis (tipa visi cilveeki smaida, viss okei), tad es pac uz savu roku sarunu neuzsaaku.
esmu kautriigs.:) bet tas taa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skudra
2004-05-06 14:30 (saite)
Tici vai nē, bet es jau arī itkā esmu no kautrīgo saimes :) Bet vakar bija riktīgi jautri :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 14:35 (saite)
jaa viesturam atgaaja valjaa;)
bet prinicipaa es saaku arvien vairaak domaat par speeleeshanu;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skudra
2004-05-06 14:43 (saite)
Tur nu tev jāizdomā kārtīgi, jo sezona jau tūlīt beigsies... Ja nemaldos tu agraak speeleeji kaa Arvitto, ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 14:57 (saite)
aaha bilo djelo:)
es tagad domaaju riktiigi panjemt aku un speeleet;))

galvenais ir nesaspringt, bet tas man gruuti naak:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skudra
2004-05-06 16:07 (saite)
Man atkal ir grūti panākt to, lai mani nepārkliedz :) Un ir grūti uztvert kāda cilvēka domu, ja tā ir pilnīgi nesakarīga... Bet viss jau nāk tikai ar laiku un p[ieredzi, bet lai ieguutu pieredzi ir jaaspeelee :) taapeec iespeejams, ka naakamnedeelj arii es atkal meegjinaashu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 16:23 (saite)
man gan tagad tresdienaas ir lekcijas liidz 21iem, taa ka diezi vai sanaax.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skudra
2004-05-06 16:32 (saite)
nuuuuuuuuuuuu - tad jau tev ir visa vasara priekshaa, lai sagatavotos :) Vai varbuut tev ir padomaa speeleet kur citur?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 16:35 (saite)
nu laikam izmantoshu vasaru;)
lai gan ja buus kaukur tuvumaa iespeeja meegjinaat kapeec ne. esmu viegli pierunaajams dariit lietas;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skudra
2004-05-06 16:37 (saite)
Es pashlaik darbojos ar informaacijas ievaakshanu, jo tuuliit jau pienaaks briidis, kad otrdienu un treshdienu vakari buus pilniibaa briivi, un var buut, ka kaut ko sakariigu arii atradiishu - entuziasms veel nav zudis :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 16:42 (saite)
ja ievaac ko patiesi labu informee;) ja man ar patix, iespeejams (tikai iespeejams) dabuusi shokolaadi;P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skudra
2004-05-06 16:46 (saite)
ok :) shokolaades deelj ir veerts censties :0

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 16:51 (saite)
es teicu IESPEEJAMS!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ld
2004-05-06 11:50 (saite)
nepiekriitu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 11:52 (saite)
hmm Tu biji svari laikam?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2004-05-06 11:57 (saite)
nee

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 11:59 (saite)
eu nu kas par nee:)

to jautaajumu bija jaasaprot taa:
luudzu pasaki kaada ziime Tu esi, o negribaas mekleet Tavu dzimshanas datumu, un luudzu nesaki nee:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2004-05-06 12:05 (saite)
baigi gruuti tipa atrast :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 12:13 (saite)
hmm nu prasot sho jaut tev es
1) nepateereeju pac savus mekleeshanas resursus
2) veldzeejos sarunaa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aku
2004-05-06 13:10 (saite)
eu Tu buut dzimusi vienaa dienaa ar manu braali ;)
skorpionu sieviete:) njaaa teikshu kaa ir arii mans brachka izskataas un ir pilniigi nekaitiigs mieramika, bet gan jau, ka var atrast arii shitaas iipashiibas vinjam

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2004-05-06 13:22 (saite)
ak dies...
atkodi!!!
un veel vienaa dienaa ar braali...
:))))))))

vispaar es neesmu nekaada mieramika, bet arii ne asisnskaars briesmons

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 13:26 (saite)
es pac esmu pa pusei skorpions (23.nov-pirmaa strelnieka diena) un zinu visu kaadi shamie ir, man maasa ir skorpis, braalis ir skorpis un vinji abi njemaas uz nebeedu, kad shamie striidaas, es labaak izeju aaraa:)) un pat taadaa veidaa man ir iespeeja sanjemt paarmetumus par nenostaashanos pareizajaa pusee:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2004-05-06 13:34 (saite)
mums famiilijaa 50% skorpju
un tuvos rados veel 2 :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 13:38 (saite)
hehz nu jaa:) ciiniitaaji par taisniibu:)

/a par shito horoskopu, es vinju uztveru aarkaartigi pozitiivi, jo ja manas sliktaakaas iipashiibas ir taadas kaa mineetas pie stelnieks, tad es esmu dikti jaux cilveeks:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2004-05-06 14:08 (saite)
veelreiz paarlasiiju

nu neesmu es biistama, neesmu
kraapju un maanos tikai sporta peec, nevis lai izniicinaatu
tik ljoti orienteeta uz meerkji neesmu, karjeras nav vispaar, taa kaa nav arii liikju un es nenjirgaajos par tiem, kas man piekjeerushies

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 14:11 (saite)
njaa, taa kaa mans braalis tiko arii nolika shito pasaakumu, tad jaapiekriit, ka oktobra skorpioniem shitas neattiecas:), jo godiigi sakot vish iteshaam neatbilst

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zbuz
2004-05-06 13:51 (saite)
;DDD o jaa- es tieshaam taads esmu ;] (skorpions)
..,bet ja godiigi es ljoooti neatbilstu savai ziimei ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 14:07 (saite)
Tu esi jau otrs radiijums, kas ir dzimis 30.oktobrii un saka, ka neatbilst shitam raxturojumam;))
arii Id taapataas;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2004-05-06 14:08 (saite)
LD nevis ID

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 14:13 (saite)
lai trejdevinas juuras izkalst un manaa mutee jenota spalva nonaak,cik dumi tai ljaavu izteikties.
tuukstoskaart luudzu piedot mani, lai saule tavu dziivesgaajumu apvij, kaa sienaazis vijas ap tiko diigushu maalleepi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zbuz
2004-05-06 14:12 (saite)
Tad taa jau ir statistika;]
100%gadiijumos 30.oktobra skorpioni neatbilst shim aprakstam

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aku
2004-05-06 14:29 (saite)
ou jaa, bet te kaukas nav tiirs, Juus esat kaukas galiigi savaadaax:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zbuz
2004-05-06 14:32 (saite)
ar skorpioniem nekad neko nevar zinaat ja nu vieniigi to ka ar vinjiem nekad neko nevar zinaat.. ;) (kaukaa taa)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aku
2004-05-06 14:30 (saite)
es zinu atbildi Juus esat pa pusei svari;P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zbuz
2004-05-06 14:33 (saite)
Hmm.. abas rokas kreisaas??? nu nee;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?