honeybee ([info]honeybee) rakstīja,
"un tas kas ir labs man ir labs ari pasaulei!" wtf? šito tu man paskaidro, citādi, liekas, es pārprotu to frāzi.

bet spekulē šobrīd tu, pie tam ne tikai ar Hitleru.
t.i., ir jau baigi viegli pateikt, ka, ja kādam ir "nepareizi" sapņi a la nogalināt visus ebrejus, tas nozīmē tikai to, ka viņš "baidās piepildīt savu patieso sapni",
un ka taisnība un labais ir tajā pusē, kurā savācies vairāk gribasspēka (tā pēc tevis izklausās) - nujā, bet faktiski, ja Koelju princips reāli strādā, tad acīmredzot to cilvēku pusē, kas gribēja holokaustu, bija vairāk gribas, un attiecīgi pasaule-sadevās-rokās un novāca nabaga nelaimīgos semītus tikai tāpēc, ka viņiem nepietika gribasspēka piespiest Pasaules Dvēseli darboties savā labā. loģiski, protams, bet tad nevajag to aprakstīt tā, it kā šis process būtu kaut kas skaists un labdabīgs, jo faktiski tas ir vistīrākais sātanisms (kā es jau k-kad minēju attiecībā uz Koelju).

t.i., ja Koelju šajā jautājumā ir taisnība, tad viņš ir dubultkaitīgs, jo pasludina, ka "labs" un "pareizs" ir tas, kas spēj kontrolēt Pasaules Dvēseli. un ka ikvienam vajadzētu to vien darīt kā mēģināt pavilkt sedziņu uz savu pusi, un nē, tas nav ne ļauni, ne nežēlīgi, tā ir skaista pasaka un Pasaules Dvēsele ir ar tevi. man patīk līdzīgas teorijas, kuras izstāsta La Veijs, jo viņš vismaz godīgi nosauc to par sātanismu un nemuld par Cēlo un Skaisto, bet Koelju ir vienkārši liekulis.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?