. ([info]aktrise) rakstīja,
@ 2007-11-09 22:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
viņa man teica, ka es esmu romantizējusi Krieviju. un varbūt patiešām, jo manī citreiz ierunājas nepiedzīvotas nostaļģijas izjūta, kas stāsta par lietainām Santpēterburgas ielām, Maskavas trauksmaino dzīvi un šo pilsētu mentalitātes pieskaņu. neviens, kam to stāstu mani nesaprot, jo visiem taču ir savs viedoklis par šo pašu. bet manā prātā ir nekad nenotikušas atmiņas par vecāku jaunību, laikam.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sequel
2007-11-10 17:12 (saite)
Man vēljorpojām nopputējušā albūmiņā.. stāv tādas pa-prastas ziepju trauka bildes no teātra brauciena..Un lai cik parastas tās nebūtu glabā sevī iekšā tomēr baigo sirsnību. :) aizsūtīšu tev kādreiz.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aktrise
2007-11-11 20:37 (saite)
manuprāt, ne jau vienmēr bildēm ir jābūt fotogrāfētām ar profesionālu fotoaparātu, jābūt apstrādātām fotoveikalā un tā tālāk, lai tām būtu vertība. citreiz tās vienkārši ir skaista atmiņa, kaut vai miglainas, kaut vai nekvalitatīvās krāsās, kompozīcijā un vispār.

atsūti gan.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rutku_teevs
2007-11-11 04:20 (saite)
Un tomēr, par Krieviju tas viss ir romantizējums. Tur ir bedre - noziedzība, etniskas problēmas utt. Varbūt esmu noraidošs, bet Krievija man ne ar ko labu neasociējas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aktrise
2007-11-11 20:38 (saite)
jā, es laikam bērnībā esmu pārāk daudz skatījusies krievu filmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]skyhell
2007-11-11 21:26 (saite)
nu nez, man, piem., pēterburga liekas varenskaista pilsēta.. jap, tur ir nolaists, tur ir zilas sētas un jo labāk Tu runā krieviski, jo lētāk Tev pārdod iekāroto lietu, pietam, aptuveni 2h laikā manā acu priekšā notika 7 avārijas, kas ir pavisam normāla parādība un cilvēki ir trūcīgi, bet arī liels skaistums tur ir un skatīties pusnaktī tiltu pacelšanu ir tik tiešām romantiski, īpaši jau ar viņu baltajām naktīm ;) biju tur pirms 4 gadiem un pavasarī braukšu atkal. ik pa laikam atceros šo ceļojumu un neviens man nespēs iegalvot, ka šajā pilsētā nav sava veida romantikas. kkā liekas, ka tie kas nav izbaudījuši turienes savdabīgumu, tiem nav tiesību Tevi atrunāt no krievijas romantizēšanas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aktrise
2007-11-11 22:02 (saite)
man prātā ir palicis Santpēterburgas laukums, tur - pie Ermitāžas, tas bruģis, mazliet pelēcīgais laiks (jo bija tikko sācies rudens) un tāds miers. un metro, kaut arī nekopts un panīcis, tomēr ar savu savādo šarmu. tas viss kopā un katrs atsevišķi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?