agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2003-09-21 23:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:pi soundtrack

man vajag dzīvokli ar lieliem logiem pa visu sienu. tumšiem/spoguļ logiem, lai no ielas puses nevar redzēt cauri. vismaz 3. stāvs. es stāvētu pie loga vērotu lietus lāses, kas sitās pret stiklu un cilvēkus, kas skrien savās ikdienas darīšanās uz ofisiem, takšus, kuru šoferi mēģinātu iegūt liekus santīmus braucot pa tālāko ceļu, es vērotu nelaimīgus cilvēkus un justos laimīgs. man nepatīk pelēka dzīve. nez kāpēc pelēkie cilvēki domā, ka viņi nav pelēki? vai es arī esmu pelēks?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]actionman
2003-09-22 16:31 (saite)
"Pelēkie". Rrrrriiight... Jēdziens, ko manuprāt, lieto lielākā daļa Mākslas akadēmijas audzēkņu. Paiet vairāki gadi pēc tās iestādes pamešanas kamēr asinīs cirkulējošais serums atšālējas. Katrs, kam ie pietiekami bagāta iztēle spēj saskaīt jebkurā cilvēkā individualitāti. Atķirībā no "nepelēkajām personībām" uzskatu, ka kartā cilvēkā ir pietiekams daudzums individualitātes, lai padarītu par praktiski neiespējamu uzdevumu atrast vienu (vēl jo vairāk vairākus) cilvēku, kas būtu "pelēks" savā domāšanā, ģērbšanās stilā, interesēs, draugu izvēlē, pasaules uztverē. I guess, es esmu pārāk fuckin' pelēks, lai saskatītu savu pelēcīgumu. Jo šinī pelēko pilnajā pasaulē nejūtos pārāks, sorry kolorītāks par pārējiem. I guess, oversized ganu tarba, kombinējot ar kirzačiem un šineli un štrumbantēm + permanenta eļļas krāsas smaka un tekstila darinājuma nooskrandenis, kas palicis pāri "radošajā" procesā ir tie pareizākie atribūti, kas paceļu personības pāri pērējiem cilvēkiem pietiekami augstu, lai tie spētu saskatīt pelēcību. Jo, i guess, tikai esot "fuckin' high" Tu vari ieraudzīt, ka pasaule īstenībā ir "pelēcības" un "pelēko" apsēsta. Get a clue!!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zdv
2003-09-22 22:03 (saite)
am tas ir par ko es te runāju . . . jabūt ļoti fckin' high . . . mēs neviens uz to visticamāk nepretendējam un ja zinātu ko tas līmenis nozīmē iespējams nemaz negribētu tur atrasties!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?