agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2003-07-16 08:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:a clockwork orange ost - pomp and circumstance march no. 1

gt ir kuce. viņš jau nezcik ilgi ir īrijā un man viņš par to nav devis nekādu ziņu. protams, savam sirdsāķītim sms tiek sūtīti katru stundu, tāds alnis, ka bail.
nu nekas, ceru, ka viņš atdzīvosies tiklīdz atradīs tur oriģinālo hdd un netzwerk adapteri priekš mana playstation2



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]agressor
2003-07-21 02:56 (saite)
gribaas tachu arii zinaat kaa dawgam reaali iet. vai maz plane nav nolaupiits un iestatiits kaadaa empire state building.
paldies vismaz ka hakis man zinjoja ka ar tevi viss ir kaartiibaa un kad esi somiija kad pie senciem.
i had a one of my greatest weekends without you my bro!
ar domu ka nevis taapeec ka tevis nebija bet bez tevis, ar tevi protams tie ir outstanding :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gt
2003-07-23 20:10 (saite)
in the quoute words of the Bricktop: pull ur tongue out of my arsehole :))
labi labi. tev ir vaja sirds un tu uztraucies, es zinu, man teica!
bet istais iemesls interesei par manu dzivibu ir tads, ka man javed PS2 stuff. es iejautajos vieteja veikala un vinjiem nav ne networka adapters ne HDD. ka netvorku var dabut vinsh teica, bet nezina par cieto. it ka vel nav dabujams! bet nu vecits nebija ipashi parliecinats.
cik latvija maxa sture PS2? man padoma ir nopirktboard device, varbut mocha sturi, varbut kautinju stienjus! jaizvelas tikai!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]agressor
2003-07-24 07:47 (saite)
nobody will put a finger in my ass... unless it's kyle :) ok, dog, ko nu es tur vairs. ja maaja bruktu un tev buutu iespeeja izglaabt mani vai haki, protams, es tiktu pamests zem kaajaam, lai kedas tev nesasmeereejaas, kameer tu graciozi uz rokaam iznestu aaraa haki :P greizsirdiiba, vaizinies :)

ps2 stuff. hdd var pagaidiit. veel nav septembris, mosh ap to laiku jau kautkas raadiisies, bet viens pats network adapter arii derees. how much is the fish? koncentreejies uz networku un ziņo cenas, es saliidzinaashu ar interneta veikaliem un akceptēšu/neakceptēšu. maybe buus veel dawgi, kam vajadzees. turi savu kontu valjaa

sture. actually es nezinu, zinu, ka tev vajaga USB stuuri ar Force Feedback un peec iespeejas ticamaaku apgriezienu. nu lai vairaak taa grozaas, tipa kaa iistam kaaram. info šeit. palasi un kljuusi gudraaks. nepeerc mocha stuuri, nepeerc fighting ring. tad jau mosh labaak sliekas kostiimu, kur ieteerpties, kad earth worm jim speeleesi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?