agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2005-10-12 11:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:doublefunk featuring frankie wilde - can you hear me now

one night stands and fuck buddies
one night stands. aizej uz kaut kādu nebūt naktsklubu, tipa izārdīties, jo nedēļa ir bijusi tik grūta, ka piektdiena gaidās vairāk nekā algas pielikums uz salatēva ierašanās laiku. lai arī kāds ir bijis darba dienu režīms, iemeslu pateikt, ka vajag atlaist, atradīsi vienmēr. ar draugiem mazo karlsberdziņu, vēl vienu, tad jau aiziet krabju šņabis, jūra sekla un tu sajūti nepārvaramu vajadzību pēc smukākās nāras, kas dreifē ap bāru un izstaro siltumu un sajūtu, ka tieši šoreiz tev ir jāsavanda viņas gulta. neona gaismā spīdošie, maniaku atgādinošie, zobi jau nesās ar labdienām, un vienā rokā mazliet izšļakstās kokteilis, kur sabāzti pēc iespējas vairāk saulessardziņi, laima šķēles un eglīšu rotājumu paveidi. pateicoties krabju šņabim šarms laužās ārā ne tikai pa apjukušo peni, bet arī pa ausīm, mazliet smieklīga bla bla bla, kopīgo interešu atrašana, prižimalka, taksis divatā lētāks un no trim šņorītēm veidotā apakšveļa aizlido neizbrīnītā siāmas kaķa virzienā. gultas vandīšana atbilst tam kā tu to esi tajā mirklī gribējis tas var būt lēciens no skapja ar tarzāna kliedzienu uz lūpām vai vienkārši iešļākšana ausī, galvenais ļaut vaļu tā brīža vēlmēm un cerēt, ka sapratīs, par pārējo pofig, 97%, ka šī ir pēdējā reize, kad tu viņu satiec. tu pamosties un sāc stāstīt, ka tavs boss tevi pēdējo reizi ir brīdinājis, ka atlaidīs, ja neieradīsies uz savu darbavietu - mazā, nezināmā uzņēmumā sargāt pazemes autostāvvietu, nakts maiņa and stuff. "noteikti piezvanīšu", lifts, noklaudz ārdurvis un var sākt orientēšanas sacensības uz twentyfourseven veikalu un mājām. telefona katalogā parādās jauns ieraksts, visticamāk atpazīstams pēc kādas viņas īpašības, ne vārda.
fuck buddies. pasākums pie draugiem ziepniekkalnā? ķengaragā? vienkārši desperate situācija trešdienas vakarā? puķes zobos un plkst. o2:21 tu jau zvani pie vajadzīgajām durvīm. "cik sen neesam tikušies", skats pār viņas plecu uz ledusskapi, te uz gultu un mēģinājums nobalansēt divu lappušu apmplitūdā atceroties citātus no zelta uzvedības grāmatas. "ak pie tevis ir boijfrends?" vīnu atdod un novēli labi pavadīt laiku, puķi nē... kur tu, velns ar ārā, dabūsi puķes trijos naktī. miglains skats telefonu grāmatā pie biznesa partneriem vai vienkārši emergency sadaļā, zaļā klausulīte un jautājums "vai tu esi viena?" ir tikai pašsaprotams. fuck buddies vienmēr izpalīdzēs. cieņa parasti drink and dial situācijās neeksistē. es nemaz negribu zināt, kam ir jānotiek, lai necienītu tevi, ne tavu dzīvi. tagad iedomājies, cik collas diametrā ir izpletušās tā boifrenda acis, kura beibe pēc 2o minūšu sarunas pie durvīm, o2:41 atnāk pie viņa ar pudeli vīna? iespējams, ka nākamreiz šis boifrends viņai nebūs, jo tu rīkojies gluži kā megafilmā revolver - padomāji vismaz gājienu uz priekšu



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zdv
2005-10-12 11:28 (saite)
Labs - riktīgi pasmējos, varētu arī savu vārdnīcu sastādīt. Jēdzieni būtu trīs - cool pant boy, exes still in love un dandy boy . . . tam gan nebūtu sakara ar fizisku sex.

(Atbildēt uz šo)


[info]madevil
2005-10-12 11:34 (saite)
bled ku labs, veciit :)

(Atbildēt uz šo)


[info]mazheks
2005-10-12 11:47 (saite)
žžot, vecais. kur tie laiki, kad man tā bija :)

p.s.
tu revolution forumā ar maz aci iemet?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]agressor
2005-10-12 11:51 (saite)
nu baigi reti iemetu, kā parasti citas prioritātes. bet priks, ka tev ir konsole. manēja tagad nav mājās, ceru, ka playstation 3 mani atgriezīs pilnībā tajā scēnā.
p.s. ar mani arī tagad tā nav, kā rakstīts :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]watt
2005-10-12 12:49 (saite)
nu bļa pateici, playstation 3.
līdz 2008, tad

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]agressor
2005-10-12 13:10 (saite)
nu nav tik traki. 2oo6 beigas. sliktākajā gadījumā xbox 36o drīzumā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]scibologs
2005-10-12 17:14 (saite)
grand puksts

(Atbildēt uz šo)


[info]zveereens
2005-10-12 17:48 (saite)
animal party!

(Atbildēt uz šo)


[info]snake
2005-10-12 23:21 (saite)
interesanti, lai gan otro nesapratu - bet tas jau nekas, vai ne?
Un kas tieši lika mest visu pie malas un izbļauties par tēmu? :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?