after_dark ([info]after_dark) rakstīja,
@ 2008-05-13 15:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un vispār veca kļūstu. un bailīga. vakarnakt noskatījos SAW 2 un kaut kā pamanījos sabīties. nevarēju aizmigt, ciešāk spiedos klāt vīrieša mugurai un cerēju, ka varbūt viņš netīšām pamodīsies un aizstāvēs mani no visiem tiem monstriem, kas bija paslēpušies dzīvokļa tumšākajos stūros. figu! turpināja krākt, siekaloties un sapņot par visām tām lietām, par kurām bikšaiņi mēdz sapņot. izglāba mani kaķene, kura uzgūlās man virsū un maigi iemurrāja miegā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]soria
2008-05-13 15:42 (saite)
Man parasti šādas piespiešanās ainiņas ir pamostoties no destruktīviem sapņiem [tie mēdz būt ļoti fatāli un asiņaini], bet labākajā gadījumā, man izdodas pierunāt viņu pagriezties manā virzienā, pašai ielienot viņa padusē, kur, neapšaubāmi, tobrīd liekas drošākā vieta pasaulē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]after_dark
2008-05-13 15:51 (saite)
man tas pats. ja brutāli neielīdīšu padusē, nekā:) zagļi mani galinās pirmo, jo guļu ārpusē - pati par šo vietu cīnījos..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]soria
2008-05-13 16:03 (saite)
Fuuu, vismaz man nedraud mirt pirmajai, es vēl paspēšu paslēpties aiz gultas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]after_dark
2008-05-13 16:13 (saite)
laimīgā. es joprojām nesaprotu, kas par feministi mani sakoda, ka man malā gulēt savajadzējās... :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]soria
2008-05-13 16:19 (saite)
Man malu nav, tikai tālākā un tuvākā durvīm, bet ja būtu, es tā vai tā gulētu pie sienas. Laikam trauma no raganām un citiem mošķiem, kuri bērnībā zem gultas dzīvoja un visādi centās pavilkt mani zem tās. Maza būdama, parasti pietuvojos gultai drošā attālumā un iekļuvu tajā ar slaidu lēcienu [nedodot ļaundariem iepēju sevi saķert].

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?