after_dark ([info]after_dark) rakstīja,
@ 2006-04-05 22:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
manā mazajā istabā paliek arvien mazāk vietas, jo pēdējo mēnešu laikā tajā pamanās ievākties arvien jaunas grāmatas. ar faktu, ka sāk aptrūkties dzīvojamā platība, vēl varētu samierināties, bet tās visas prasa uzmanību. grāmatas grib, lai viņas lasa. tagad, lai kādu neaizvainotu, esmu sākusi paralēli lasīt vairākas grāmatas (šobrīd ap piecām). bet ar izlasīšanu nekas jau vēl nebeidzas. prātā nāk visādas domas, rodas pārdzīvojumi...un vienā no tādiem brīžiem es aizdomājos par to, kāda būtu mana dzīve, ja es nemācētu lasīt? ar to es nedomāju analfabētismu, bet gan neprasmi saskarsmē ar grāmatām.. ka brālim, kurš labi ja divas ir izlasījis..jo nemāk.. vai vienai manai radiniecei, kura ieraugot man rokās kādu dzejas krājumu, izbrīnā iekliedzās: fui, tā taču dzeja! priekš kam tev vajag? man liekas, atbilde: lai lasītu, viņai nelikās nopietna...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzheina
2006-04-05 23:41 (saite)
šis ieraksts ir pilnībā par mani;)) pašai šobrīd viss apkārt kādas piecas ar pusiesāktas grāmatas uz galda, un pilna grīda grāmatu, kura tik ceru kādu dienu izlasīt:) ar dzejas grāmataam man bijis līdzīga, kad kāds ierauga un prasa, kam tas tev nepieciešams:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]after_dark
2006-04-06 10:09 (saite)
jā, jocīgi ar to dzeju:) man jau liekas, ka no sakarīga dzejas krājuma var dabūt visu to pašu, ko no labas prozas! un brīžiem pat vairāk..:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?