adatezis ([info]adatezis) rakstīja,
Visādi.
To, ka gaļa un/precīzāk aknas, kauli, nieres & stuff ir labi un kvieši ir slikti, es pirmoreiz uzzināju, meklējot, kāpēc bojājas zobi (jo tas tik burtiski neiedzimst). Cure Tooth Decay by Ramaiel Nagel.
Pirms tam es dzīvoju ar pārliecību, ka, jo retāk gaļa, jo labāk (veselībai, garīgajai pasaulei utt.). Biju senāk arī kādu gadu veģetārietis.
Tauki? Nu, termiskai apstrādei labāk dzīvnieku taukus (sviestu, taukus). Lai gan man agrāk, kad nedzīvoju laukos, baltie tauki riebās, tagad ir tā, ka mans organisms ievērojami labāk jūtas pēc dzīvn.taukos, ne augu eļļās ceptiem produktiem.
Vēl - tauki neesot vainojami pie resnuma, bet, tā kā esmu speķēdājs-caurbira, par šo nemācēšu vairāk pateikt, jo neiedziļinājos. Doma tāda, ka mūsdienās, bēgot no resnuma, cilvēki par maz uzņem vajadzīgās un pareizās taukvielas.
Vai gaļa no standartveikaliem un kautuvēm ir lieliska - maz ticams. Bet pagaidām ēdu labāk tādu, nekā nekādu. Par garīgo attīstību, šņakājot iekšā gaļu, arī man nav skaidrs, kā tagad ir :))

Otra manis apgūtā "diēta" GAPS DIET, ar ko var ārstēt visādas gremošanas ķibeles, alerģijas, autismu, mood swings, anxiety un tamlīdzīgi, arī balstās uz kaulu zupām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?