adatezis ([info]adatezis) rakstīja,
@ 2013-09-17 11:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dry cleaning - kartupeļu ciete sausos matos ir jaukāk, nekā soda. vienīgi - vai nu man nav tik smalkas ķemmes, lai to izķemmētu laukā, vai arī tā jābūt, bet gan vakar, gan šorīt man izskatās sirma galva :) sirma latviešu Baibiņa ar bizē sapītiem, pie galvas pieglaustiem matiem :D mati pēc sajūtām jauki, pēc izskata publiskām vietām - ni. Nopirkām linsēklas. Kad prasīsies mazgāt galvu, tad būs :) ievēroju, ka mani pakauša mati nemaz nav taukaini un smagi - tādi ir tikai galvas augšpusē un priekšā - iespējams, tieši tur, kur ar manu līdžšinējo šampūnmazgāšanas metodi (lejam izlietnē ūdeni, iemaisam tējkaroti šampūna, iebāžam galvu ūdenī, mazgājam) mati un galvas āda visvairāk tikuši berzēti

padzeršu tēju, sakrāmēšu savu iesnu kapucē un iešu rakt kartupeļus. ir gan pašu stādītie, gan tādi mežoņi - no iepriekšējās zemes saimnieces pārziemojušie un izaugušie. gan jau būs mazi kā plūmes, bet tas nekas. wilD!!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2013-09-17 11:29 (saite)
tikai linsēklas gan jānokāš, citādi no matiem neizmazgāt

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]adatezis
2013-09-17 11:36 (saite)
jā, tā lasīju :) ei, tad jau Tu arī viskko esi mēģinājusi! kādas atsauksmes?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]str
2013-09-17 11:41 (saite)
mani tā visa ņemšanās ar gatavošanos diezko neuzrunā.( pēc tam vēl kad neveiksmīgi maltās linsēklas neizkāsu:))), tie milti- ir mēģināts, bet arī tā ķemmēšana, kamēr ķemmē- tikmēr jau taču var izmazgāt) kopumā esmu nonākusi pie varianta pēc iespējas retāk mazgāt matus -1 vai 2 reizes nedēļā, bet man visi eko-šmeko šampūni. eļļas matos gan reizēm ielieku.

kā ar māliem jāmazgā? to es vēl neesmu mēģinājusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]adatezis
2013-09-17 14:31 (saite)
ar māliem vēl neesmu mēģinājusi. es, iespējams, uzjauktu putriņu no kefīra+māliem (līdzīgi hennai) un liktu kā masku uz kaut kādu stundu? pusstundu?
jā, ņemšanās nav nekāds laika ietaupījums, es gan jau arī visiem gadījumiem kaut kādu eko-šmeko iepirkšu (reiz pie draudzenes mazgāju ar baigi labo, būs jāpajautā, kas tas bija). Bet esmu uz intereses optimisma viļņa :D
Maltas linsēklas matos ir kaut kas neizdabūjams, ja? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]str
2013-09-17 14:49 (saite)
izlasīšu, kas uz mālu kastītes rakstīts matiem, varbūt šodien pamēģināšu.

jā, linsēklas bija jautri, otrā dienā laikam mazgāju vēl

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?