aabols ([info]aabols) rakstīja,
@ 2011-12-10 22:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vienkāršas vakariņas četriem
Veltījums [info]kants
Pannā uzkarsē ēdamkaroti olīveļļas. Tajā apcep 4 (apmēram 200-250 gramīgas), iepriekš ar sāli un pipariem viegli apbērtas, laša filejas bez ādas. Cep aptuveni 7 minūtes. Kad tās izceptas, pannu noņem no uguns un aptuveni minūti atdzesē. Tad pannā sajauc: 3 ēdamkarotes ūdens, 1/4 krūzes sakapātus sīpollokus, 2 ēdamkarotes dižonas sinepes, 2 ēdamkarotes kļavu sīrupu, 2 smalki salmacinātas ķiploku daiviņas. Mērci kārtīgi izmaisa, pagaršo un finalizē sastāvdaļu proporcijas. Šovakar servējam ar rīsiem (vulgaris). Baudam ar vēsu Pays d'Oc Chardonnay no Rotšilda pagrabiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]goddes
2012-02-17 12:20 (saite)
cept tik ilgi lasi ir noziegums.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?