putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2010-09-07 13:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
absolūts stulbums
pirmais mēģinājms tikt pie pašas gatavota pesto paliks pirkstā uz mūžu.

man tagad ir simpātisks fuck


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_re_
2010-09-10 13:11 (saite)
[info]traumpunkts šodien tiks aicināts jau uz trešo tēju. (nu tur svaigi tējas uzlējumi tām pašām tasītēm.) tāds simpātisks šķiet, tikai neko nevar redzēt.

pesto taisīju pēc rasbainieka padoma. tāpat ar indijas riekstiem, jo ciedru veikalā nebija, ar to pašu leišu sieru, kas saucas kaut kāds džiugas (un man tas par parmezānu neko neizsaka, bet tai pašā plauktiņā bija un forma un paskatas ar tāds pats). bet es nevarētu teikt, ka man sanāca superīgs. vai nu par sausu, vai nepareizas proporcijas, tāds pasauss arī un palika tumši brūns. bet nu tur pie ceptiem kabačiem ar tomātiem, vai olu un rīvētu džiugas garšo pēc pesto tīri ciešami. ))
ā un es stāstīju nenormāli lepni savai draudzenei, ka sagatavoju pati pesto, uz ko viņa man - nu un?, mēs katru nedēļu tādu taisām. :D toties viņa arī lieto indijas riekstus un džiugas, tīri finansiāli apsverot. tātad virziens pareizs, varbūt man vienīgi vajag vairāk ticības savām spējām gatavot, kaut gan [info]traumpunkts par to nav visai pārliecināts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chaika
2010-09-10 18:35 (saite)
mhm, vajag tik nebaidīties un taisīt atkal - ja sauss, tad eļļa pa maz moš, mums arī vienreiz bija uztaisīts - viss tāds dikti garšīgs, eļļains un ar ķiplociņu spēcīgu. bija gan ciedru riekstu variants.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?