putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2021-10-18 11:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pavasarī fb izlasītajā jokā - ar noteiktumu, ka alkoholu var tirgot tikai vakcinētajiem, vakcinācijas jautājums tiktu atrisināts 2 nedēļās - ir tikai daļa joka


p.s. bijām sestdien nobraukuši līdz alūksnei pēdējo zeltu ķert, pie kultūras centra, kurā regulāri uzstājas raimis, bija gara rinda, kas ne par kapeiku nebija sarukusi pēc mūsu stundu garās pastaigas pa pilssalu un tempļkalnu. kā vēlāk noskaidroju, klultūras centrs izpilda arī vakcinācijas centra funkcijas. ironiski, ka rindā stāvošie bija bez maskām un stipri tuvāk par 2 metriem viens no otra.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pavisam
2021-10-18 11:50 (saite)
Tieši taisāmies pērties uz Alūksni. Bija vērts?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]_re_
2021-10-18 12:06 (saite)
jā, ir smuki. daudz vietu pastaigām ārā.
vēl tāds inčīgs ir bānīša muzejs stacijas noliktavas ēkā. nav baigais zašibis, bet gaumīgi un mīlīgi iekārtots, ar rūpību.
es gāju uz info centru, kas pie baznīcas vienā namiņā ar glika bībeles muzeju. info tante bija izgājusi, bet muzeja dāma ieaicināja pie sevis pēc pilsētas kartes. sākumā tāda atturīga, bet kad painteresējos, kas pie viņas tāds inčīgs, uzreiz atplauka un sāka stāstīt visu par gliku, bībelēm utt. iedomājies, viņiemt tur tādā skaidu plates puzisjukušā vitrīnā ir divas 1694. gada pirmā izdevuma glika bībeles latviešu valodā. un vēl pa vienai no katra nākamā metiena, līdz pat 7. un vēl citas vecas, nelatviešu.
pa āru izstaigājām pilssalu un tempļkalnu, uzrāpāmies skatu tornī. laika pietrūka jaunās pils un tās parka apskatei.
ēst girbēju hipsterīgajā vietā tvaix un ogle stacijā, bet tas uz nesezonu ciet, gājām uz kaut kāda hoteļa restorānu.
karoče, viņiem ir paveicies ar veco apbūvi - baznīcu, pilīm, pilsdrupām un ar ainavu, kas glīti labiekārtota gan senajos laikos, gan mūsdienās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pavisam
2021-10-18 13:08 (saite)
Super, paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?