putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2021-02-28 16:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man ir 2 ļoti praktiskas dabas jautājumi.

vispirms - māsas kaucmindietes un brāļi otto švarci, ar ko jūs tīrat savas cepešpannas? ar laiku manas pārklājušās visās malās ar random brūniem uzcepumiem, kas ar parasto trauku līdzekli un švammīti nost nenāk. gribu brīnumlīdzekli

otrs - es saprotu, ka savos simtscikturgados attiecos pret savu ādu un izskatu veeeeeiiii nepiedodami vieglprātīgi. kas būtu mans minimuma komplekts ikdienas lietošanai no the ordinary, piemēram? āda normāla, es arī normāla, normāls normītis, tātad


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tilda
2021-02-28 17:46 (saite)
Man pašai ļoti patika ESPA Rīga iegādātais skrubis. Tur bija tāds dāvanu komplektiņš ar skrubi un serumu sejai un krēmu sejai. Bet klasiski tur tādu nav un jāpērk atsevišķi lielākās tūbiņās. Viņš tā kā pabaro un ieeļļo ar un var pat pēc tam nelikt krēmu pa virsu. Dārgs, bet man sejai patika vislabāk. Vispār man tur tie zieķi sejai ļoti patīk.
Pašlaik lietoju no L’Occitane. Nu salīdzinoši nav tik foršs viņiem tas skrubis, lai gan man tur daudz kas patīk. Kad izlietošu tagadējo skrubi un ja tas spā atvērsies, visticamāk pirkšos atkal tur.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2021-02-28 17:51 (saite)
ahā. pat nebūtu iedomājusies, ka viņi tirgo arī sejas līniju

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tilda
2021-02-28 18:01 (saite)
Nu tur tie krēmi un serumi tādi viegli. Man sejas ādā labi uzsūcās. Pilnīgi jūtu kā āda ņem pretim. Lūpu balzāmu ar pirku tur, bet nu kad manī pamostas žīds, tad papērku ko lētāku. Var jau būt, ka tepat meiteņu ieteiktās produktu līnijas arī ļoti labas par adekvātām cenām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?