putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2020-11-06 11:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es te pāris nedēļas atpakaļ jautāju par iherb kodu, lai tiktu no liekajiem 73 centiem vaļā. netiku, jo nospriedām, ka ne jau pirmoreiz, ka ar iherb nedaudz pārsniedz summu un nebaidies, tev par to nekas nebūs.
šoreiz tomēr bija. lai arī sūtījums ir gājis caur de un sūtījuma numurs beidzas ar de. pienāca no pasta cedele, ka jāatmuito. labais, ka tikai sūtījuma numurs norādīts - ne tas, kas sūta (jo nu varētu taču būt vairāki sūtījumi vienā periodā, vai ne), ne par kādu summu jāmaksā nodoklis. kaut kad, kad es vienreiz uz iherb ar šo uzrāvos, viss bija kaut kā daudz vienkāršāk un skaidrāk.
enīvei, iegāju edsā, tur pašam viss jānorāda, gan kas sūta, par cik sūta, cik sver utt. tāda sajūta, ka viņi ķer uz dullo, es varētu arī norādīt žirafi par 1€ no privāta sūtītāja, imho.
nu labi, bet visu godprātīgi aizpildīju, bet kas nepatīkams atklājums - ir jānorāda piegādes izmaksas un arī par tām jāmaksā pvn, ibio.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mufs
2020-11-06 14:16 (saite)
auč, sanāk gandrīz mea culpa :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]_re_
2020-11-06 15:05 (saite)
nē, nē, es arī pati esmu agrāk sūtījusi bik virs un viss bijis labi, tā ka arī šoreiz tāpat būtu vien darījusi.

tas, kas mani tagad besī - es atkal nesaprotu, vai taisot jaunu pasūtījumu jārēķinās, ka paša pirkuma suma nedrīkst pārsniegt €22 vai tomēr jāņēm vērā arī sūtījuma izmaksas (jo nodokli rēķina arī no tās). bet nu drīz mūs no šīm raizēm atpestīs, no 1. janvāra nodoklis būšot jau no € 0.01.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mufs
2020-11-06 15:08 (saite)
vienmēr tač ir bijis tā, ka 22 eur neskaitot piegādi, un tas ir ļ.dīvaini, ka ar nodokli apliek delivery maksu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2020-11-06 15:16 (saite)
lūk, lūk. bet edsā bija atsevišķa aile piegādes maksai un klāt piebilde, ka nodokļi tiek aprēķināti arī par to, gan vēl par sūtījuma apdrošināšanu, piemēram, ja tāda ir. tas viss atsaucoties uz muitas nodevu nenorādītu likumu.

un inčīgi, ka, man liekas, viņiem nemaz nav info, cik tieši tas sūtījums maksājis. ok, klāt jāpievieno tipa rēķins, bet to taču varētu īzī pīzī piekoriģēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?