putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2008-05-07 21:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kurā pusē ir jūsu lauki? arī tie, kuru vairs nav. un kāds ir māju vārds?

kapāju 'mājas olas' un prātoju, ka nullīti elvē es varētu dabūt tikai no vistām manos laukos. kuru vairs nav. vistu, ne lauku. bet nostaļģija ir spēcīga un skumjas un nekad tā tur vairs nebūs un nav manis. augšas jautājumi smeldzīgām atmiņām, ne personīgās lietas mapītei.



Tēcēni, pusmuiža Naukšēnu apkaimē

jā, ēkai, tās lielajam jumtam, lāčpakaļai, milzīgi plašajai, krēslainajai istabsaugšai, iekšējai klētij ar dzirnratu konstrukciju un apcirkņiem, katlistabai, porūzim, /ē, kā sauca to telpu pirms klēts un teļu kūts?/, istabu augstajiem, platajiem sliekšņiem un smalki profilēto spundes dēļu griestiem ir tāda vieta manās jūtās... bet tāda pati būtu jebkurai citai ēkai, kas būtu mani lauki.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]simamura
2008-05-07 22:29 (saite)
Dzeņi pie kandavs no tēva puses. Zuduši. Mieskiņi pie ungurpils no mātes puses. Zuduši. Abi fiziski zuduši vēl pirms manas parādīšanās, bet vēl pastāv visas milzu dzimtas kolektīvajā atmiņā un indē jaunatni ar iedomu, ka tur gan viss būtu pa īstam

(Atbildēt uz šo)


[info]vilibaldis
2008-05-08 10:39 (saite)
Ores Mazsalacā, Apsītes tepat Pierīgā - katra vieta ar savu leģendu...

(Atbildēt uz šo)


[info]citizen_erased
2008-06-14 15:49 (saite)
man nav. man nav nekad bijuši vecvecāki un ar radiniekiem vecāki neuztur attiecības. man nekā nav, bet es mirstu aiz laimes katru reizi, kad kāds mani paņem līdzi uz īstiem laukiem.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?